Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalás ha más lányoknak írogat a pasim?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt. Semmi probléma nincs köztünk. Együtt élünk. Jó a szex, megbeszéltünk mindent egymással a kezemet is megkérte. Ám tegnap sorozatot akartam nézni laptopon. Közös laptopot használunk. És bevolt jelentkezve a facebookjába. És megláttam hogy elég csinos lány írt a páromnak. Szívet küldött neki. Tudom nem szép de megnéztem a beszélgetéaüket. Hónapok óta irogatnak. Irogassa a lánynak hogy szép még minden mindenféle képeket küldözgetnek egymásnak szexi stb. Pikáns üzeneteket írnak egymásnak. 1 órán keresztűl szoktak telefonálgatni. Nem ismerem a lányt. De nagyon rosszul esik. Ti mit tennétek a hejembe?2022. szept. 27. 11:51
1/15 anonim válasza:
Azt hiszed csak uzenetekben tolják? 😅
3/15 anonim válasza:
Én az ilyen kérdéseket komolyan nem értem. Az ilyet úgy b_szom ki, mint macskát szarni. Mi mást kéne tenned, elviselned a megcsalást, hazudozást?
4/15 anonim válasza:
Én a helyedben felébrednék és rájönnék mekkora hazugságban éltem eddig.
Aki így képes neked tenni a szépet közben másról ábrándozni ott valami nagyon nem stimmel.
6/15 anonim válasza:
Ez már japcsolat ami köztük van, nem általános beszélgetés.
7/15 anonim válasza:
Ez önmagában semmire nem bizonyíték. Lehet, hogy csak barátkoznak. Ha valóban szép lány, ezt miért ne ismerné el a párod is?
8/15 anonim válasza:
“Írogassa”, “hejemben”
Ettől függetlenül lapátra tenném a “vőlegényt”. Egyértelmű, hogy megcsal.
9/15 anonim válasza:
Ha több lánnyal csinálná ezt, annak kevésbé lenne jelentősége olyan szempontból, hogy akkor valószínűleg csak az egó tuning lenne az oka, de így, hogy csak ő, így biztosan nem csak egy random lány...
10/15 anonim válasza:
"2 éve vagyunk együtt. Semmi probléma nincs köztünk. Együtt élünk. Jó a szex, megbeszéltünk mindent egymással a kezemet is megkérte."
Végülis, ha azt leszámítjuk, hogy hónapok óta írogat, meg fotókat küldözget más nőnek.
" Ti mit tennétek a hejembe?"
Biztos nem nevezném a pasimnak többet.
Engedd el. És adj esélyt magadnak, hogy olyan ember mellett legyél, aki megbecsül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!