Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hölgyek, ŐSZINTÉN, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ŐSZINTÉN, szerintetek a párotok meglépné?

Figyelt kérdés

A párod (férj, barát, élettárs, vőlegény, leszbikus barátnő,...) szerinted kihasználná az alkalmat ezzel a lánnyal, [link]

ha:

- Nem tudná meg senki.

- Ingyen lenne.

- Nem kapna betegséget a lánytól.

- Nem lenne terhes a lány.

- Nem keresné, és pláne nem zsarolná a lány.

De őszintén! >:)

2022. szept. 26. 22:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Fú, de rossz lábai vannak...

Amúgy nem. Van az a kategória, akinél ezt nem mondanám ilyen biztosra, de ezzel a nővel nem csalna meg, az tuti.

2022. szept. 27. 08:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Én legalábbis úgy ismerem, hogy nem kifejezetten az esete ez a lány. Szép-szép meg formás meg minden, de valahogy nem az a fajta, akitől félteném a férjem.

De most meg is kérdeztem, csak hogy biztosra menjek. Megcsalni vele biztos nem csalna, ha nem lennénk házasok, akkor persze elvinné egy körre. De nem látja rajta azt, hogy szerelembe eshetne vele, és így meg nem adna annyi pluszt, amiért megérné a kapcsolatunkat kockáztatnia.

2022. szept. 27. 09:34
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Te ennyire tartod a férfiakat? Szerinted ezek tartják vissza őket? Nincsenek normálisak, nincsenek olyanok, akiknek vannak érzéseik?
2022. szept. 27. 10:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem az ideálja, az ennél "formásabb" lányok tetszenek neki.

(Nem leszólni akarom, szerintem amúgy szép csaj.)

2022. szept. 27. 10:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem. Túl mesterkélt. Még úgy sem kellene neki, hogy tudja, hazahozhatná és együtt is "játszhatunk".
2022. okt. 2. 20:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!