Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ha szeretem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szeretem a páromat, de már nem kívánom?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék szakitani, gondolkoztam szeretőn, lett is volna adott személy rá. De az utolsó pillanatban nem volt szívem elmenni.

Van erre jó megoldás?

Egyszerűen a szex nem működik, unalmas. Egy küszködés az egész.

2022. szept. 16. 13:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
9. De még mennyien. Rengeteg olyan kommentet olvasam más helyeken is, hogy amiről a másik nem tud, az nincs meg hogy így mentette meg a kapcsolatát, stb. Szerintem beteg, torz lelkű ember érvelhet csak így.
2022. szept. 16. 13:43
 12/16 anonim ***** válasza:
69%

"ha SZERETI a másikat és sokat jelent neki a vele való kapcsolat, akkor különféle erőfeszítéseket igyekszik tenni, nem pedig fogja magát és elsétál."

Aha, szóval szeretőt keresni és megcsalni valakit a szerelem jele. Ma is tanultam valamit :D

2022. szept. 16. 13:47
 13/16 anonim ***** válasza:
13%

Szerető.

Így működik a világ évezredek óta.

Nincs ebben semmi különös. Ha fontos neked ne szakíts, csak vezesd le a feszültséget mással.

2022. szept. 16. 17:25
 14/16 anonim ***** válasza:
78%

Beszélj róla és dobjátok fel a szexet.

Nézzétek egyutt netflixen a how to build a sexroom sorozatot. Mi onnan lopunk otleteket

2022. szept. 16. 18:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Általában mik a tapasztalataid, meddig nem uncsi számodra egy nő?
2022. szept. 17. 16:08
 16/16 anonim válasza:
100%

Annyira idegesítő, hogy mostanában a hozzászólások nagy része "buta", "nem gondolkodó" emberektől érkeznek. Mindenkire sz*rt dobálnak és nem céljuk, hogy segítő jelleggel kommentáljanak. Minek írnak hozzászólásokat egyáltalán, ha a saját életük sincs rendben. Főleg olyan élethelyzettel kapcsolatban, amit valószínű, hogy egyikük sem élt még át.

Szerintem természetes dolog, hogy egy hosszabb távú kapcsolatban előfordulnak szexszel kapcsolatos problémák. És teljes mértékben biztos vagyok abban, hogy ha már hosszabb ideje nem működik úgy a szexuális élet a kapcsolatban, ahogyan kellene, akkor felmerül az emberben az, hogy hogyan tudna ismételten jó szexuális élményhez jutni. Az emberek nem igazán szeretnek az ilyen jellegű problémákról beszélni, mivel természetesnek veszik, hogy mindennek alapból működnie kell.

Több, mint 8 éve tart a kapcsolatunk a párommal és nekünk is voltak problémáink szex téren, főleg az 5.-6. év környékén. A mi esetünkben kb. akkor kezdek előjönni azok a kapcsolaton belüli problémák, amelyekről addig nem akartunk tudomást venni, nem is éreztük igazán problémáknak addig azokat, így nem is történt megbeszélés azok megoldására. Ez kihatással volt a szexuális életünkre is oly módon, hogy elhidegülve éreztük magunkat a másiktól és nem is élveztük igazán az aktust. Nem is erőltettük annyira abban az időszakban a szexet.

A mi esetünkben idővel, ahogy próbáltuk megoldani az egyéb kapcsolaton belüli problémáinkat úgy oldódtak meg a szexuális problémáink is.

A mi esetünkben is majdnem bekerült a képbe egyikünknek egy 3. fél, de szerencsére még az előtt észrevettük, hogy javítanunk kell a kapcsolatunkon, hogy a félre lépés, valamint a szakítás megtörtént volna.

2022. szept. 26. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!