Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szeretem a páromat, de már nem kívánom?
Nem szeretnék szakitani, gondolkoztam szeretőn, lett is volna adott személy rá. De az utolsó pillanatban nem volt szívem elmenni.
Van erre jó megoldás?
Egyszerűen a szex nem működik, unalmas. Egy küszködés az egész.
Ha annyira szar, miért teszel erőfeszítéseket azért, hogy eltitkold előle, hogy egy féreg vagy és ezzel továbbra is megtartsd? Sosem értettem a magadfajta buta, gyenge embereket. Halljátok magatokat?
Beszélj vele. Ez egy szar kapcsolat, amit ennél jobban nem lehet már elbaszni egy beszélgetéssel. Vagy megmondod neki, hogy változtasson a külsején vagy a viselkedésén, hogy ne legyen kínos a szex, vagy felajánlod a nyitott kapcsolatot vagy szakítasz. Nem kell félni, hogy esetleg kidob, akkor is kifog, ha mellé elintézed, hogy egy emberi selejt legyél mindenkinek a szemében, aki ismer.
Miért nem beszeled meg a paroddal, hogy nem jó a szex?
Ha meg beszeltetek róla és egyikotok sem változtatott akkor minek maradsz vele,
"Ha annyira szar, miért teszel erőfeszítéseket azért, hogy eltitkold előle, hogy egy féreg vagy és ezzel továbbra is megtartsd? Sosem értettem a magadfajta buta, gyenge embereket. Halljátok magatokat?"
Én meg a hozzád hasonlókat nem értem. Bár főleg itt a GYK-n tobzódtok. A valóságban szerencsére még sok olyan ember van, aki ha SZERETI a másikat és sokat jelent neki a vele való kapcsolat, akkor különféle erőfeszítéseket igyekszik tenni, nem pedig fogja magát és elsétál.
Kérdező, mi az, hogy "egyszerűen nem működik"? Miért nem működik? Régen miért működött? Mi az, ami hiányzik a szexből? (őszintén) Mi az, ami hiányzik a kapcsolatból?
Először azonosítsuk a problémát, aztán jöhetnek a javaslatok a megoldásra.
Ja, ja, szeretem, blabla. Akkor nem baszol félre, ha szereted, hanem megoldod vele a problémát (ha meg lehet). Elgurult a gyógyszer vagy mi van, hogy valaki komolyan nemesebb gesztusnak tartja a megcsalást, mint a szakítást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!