Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ha szeretem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szeretem a páromat, de már nem kívánom?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék szakitani, gondolkoztam szeretőn, lett is volna adott személy rá. De az utolsó pillanatban nem volt szívem elmenni.

Van erre jó megoldás?

Egyszerűen a szex nem működik, unalmas. Egy küszködés az egész.

2022. szept. 16. 13:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%

Ha annyira szar, miért teszel erőfeszítéseket azért, hogy eltitkold előle, hogy egy féreg vagy és ezzel továbbra is megtartsd? Sosem értettem a magadfajta buta, gyenge embereket. Halljátok magatokat?

Beszélj vele. Ez egy szar kapcsolat, amit ennél jobban nem lehet már elbaszni egy beszélgetéssel. Vagy megmondod neki, hogy változtasson a külsején vagy a viselkedésén, hogy ne legyen kínos a szex, vagy felajánlod a nyitott kapcsolatot vagy szakítasz. Nem kell félni, hogy esetleg kidob, akkor is kifog, ha mellé elintézed, hogy egy emberi selejt legyél mindenkinek a szemében, aki ismer.

2022. szept. 16. 13:17
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Tldr, nekem nem érne annyit egy orgazmus, hogy utána mindenki lenézzen és nevetségesnek tartson
2022. szept. 16. 13:17
 3/16 anonim ***** válasza:
94%

Miért nem beszeled meg a paroddal, hogy nem jó a szex?

Ha meg beszeltetek róla és egyikotok sem változtatott akkor minek maradsz vele,

2022. szept. 16. 13:29
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Miert unalmas? Miert nem dobod fel? Miota vagytok egyutt?
2022. szept. 16. 13:31
 5/16 anonim ***** válasza:
72%

"Ha annyira szar, miért teszel erőfeszítéseket azért, hogy eltitkold előle, hogy egy féreg vagy és ezzel továbbra is megtartsd? Sosem értettem a magadfajta buta, gyenge embereket. Halljátok magatokat?"

Én meg a hozzád hasonlókat nem értem. Bár főleg itt a GYK-n tobzódtok. A valóságban szerencsére még sok olyan ember van, aki ha SZERETI a másikat és sokat jelent neki a vele való kapcsolat, akkor különféle erőfeszítéseket igyekszik tenni, nem pedig fogja magát és elsétál.

2022. szept. 16. 13:35
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mi az, hogy "egyszerűen nem működik"? Miért nem működik? Régen miért működött? Mi az, ami hiányzik a szexből? (őszintén) Mi az, ami hiányzik a kapcsolatból?

Először azonosítsuk a problémát, aztán jöhetnek a javaslatok a megoldásra.

2022. szept. 16. 13:37
 7/16 anonim ***** válasza:
51%
Gerinces ember módjára szakítani nagyon nehéz lenne?
2022. szept. 16. 13:37
 8/16 anonim ***** válasza:
72%
Tini kategória. Illik megbeszélni előtte. Ha nagyon nem megy, szakítás. Legyen már ennyi tartás benned, b...ki!
2022. szept. 16. 13:41
 9/16 anonim ***** válasza:
90%

Ja, ja, szeretem, blabla. Akkor nem baszol félre, ha szereted, hanem megoldod vele a problémát (ha meg lehet). Elgurult a gyógyszer vagy mi van, hogy valaki komolyan nemesebb gesztusnak tartja a megcsalást, mint a szakítást?

2022. szept. 16. 13:41
 10/16 anonim ***** válasza:
88%
Jó, hogy már nem kell megköszönni valakinek, hogy nem a qrvájánál aludt, hanem hazajött vacsira.
2022. szept. 16. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!