Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mivel szívatnátok meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel szívatnátok meg a társkeresőn azt az 50-es luvnyát, akivel egy hónapig félrekefélt a férjetek?

Figyelt kérdés
Plusz infó: A nemi szemölcsök ellenére is megvolt részéről az orális szolgáltatás ingyen és bérmentve, természetesen gumi nélkül. Illetve tisztában volt a családi állapotunkkal is.
2022. szept. 11. 17:54
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Talpnyalit
2022. szept. 11. 19:20
 22/34 A kérdező kommentje:
Tényleg egy balf.sz. Ez a nő is egy kategóriáján aluli tehén volt. Ennyi önbecsülése sem volt, hogy legalább valami jó nővel menjen félre. De a jó nők tuti mind elhajtották. Ráadásul aktív HPV fertőzés mellett kefélgetni meg szopatni, hogy terjessze is. Hát, milyen ember az ilyen... :(
2022. szept. 11. 19:39
 23/34 anonim ***** válasza:
86%

Nem az ő baja! A férjed kefélt félre nem a nő! Neki ahhz hogy ti házasságban éltek nem sok köze van.

A nőnem bírta volna egyedül megb*ni...

Miért mindig a 3. Félt hibáztatjuk?! Miért nem a drága kedves férjedet????

Nyilván lehetett volna tekintettel arra,hogy foglalt ember,de nem hiszem h a nő reklámozta volna annyira magát a férjednek.

2022. szept. 11. 19:48
 24/34 anonim ***** válasza:
64%

Honnan veszed, hogy HPV szemölcs, ha nem tőled kapta? Eleve az nem jön az égből, nemi úton terjed.

Lehet, hogy évek óta nem szexelsz vele pld. PPP, Fordyce folt miatt. A nőt meg teljesen feleslegesen tehenezed, ha neki tetszik, neked nyilván nem fog.

2022. szept. 11. 19:51
 25/34 anonim ***** válasza:
71%
"Ennyi önbecsülése se volt..." Ez a hét vicce. Neked még annyi sincs, mint a balfék férjednek.😂
2022. szept. 11. 19:53
 26/34 A kérdező kommentje:
Azóta csak odatolta a képét az orvoshoz és azóta is kezelik. Nem tőlem kapta. Bevallotta, hogy előtte is félrement fizetős buliba. Azt már rég sejtettem, csak akkor még úgy gondoltam szemet hunyok felette. :(
2022. szept. 11. 19:58
 27/34 anonim ***** válasza:
34%

26-os Szerintem troll vagy!

Fizetős buli nem létezik megcsalt nőnek, ordítanád, hogy kurvázik a szemétláda, és nem lett volna szemhunyás.

2022. szept. 11. 20:02
 28/34 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll. Nem az volt a célom, hogy kidobjam. Gondoltam minden helyrehozható, ha mindketten beletesszük az energiát. Hát nagyon nem jött be. :(
2022. szept. 11. 20:15
 29/34 anonim ***** válasza:
76%
Akkor csak egy ostoba rongy. Otthon keresd a problémát, veled él és neked tartozik hűséggel
2022. szept. 11. 20:21
 30/34 anonim ***** válasza:
85%
Megkerdezhetem, hogy miet a csaj a hibás? Miért nem a ferjedet szivatod?
2022. szept. 12. 07:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!