Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mivel szívatnátok meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel szívatnátok meg a társkeresőn azt az 50-es luvnyát, akivel egy hónapig félrekefélt a férjetek?

Figyelt kérdés
Plusz infó: A nemi szemölcsök ellenére is megvolt részéről az orális szolgáltatás ingyen és bérmentve, természetesen gumi nélkül. Illetve tisztában volt a családi állapotunkkal is.
2022. szept. 11. 17:54
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
33%
#11 ha be tudják bizonyítani, illetve ha obszcén (mivel az hitelrontás, és ezt nem is javaslom). De random helyre rakott papírokat, matricákat nem fognak tudni beazonosítani, hogy honnan van. Pláne nem bizonyítható, hogy nem félregépelés, egy random gitáróra, vagy ingyen elvihető mosógép hirdetés. Nem fognak vele foglalkozni, még ha a nő vergődik is, hogy a feleség volt.
2022. szept. 11. 18:28
 12/34 anonim ***** válasza:
67%
Tipikus hülye áldozat... Annak be tud pofázni akitől kellő távolságra van, neten tud huszárkodni bárkivek meg dedós boszsúkat kitalálni, de hogy otthagyja a saját hűtlen férjét, azt már nem.
2022. szept. 11. 18:33
 13/34 anonim ***** válasza:
59%

A 7es személyében egy szeretőt hallhattunk, gratulálok.

Egyébként: persze a férj a legnagyobb bűnös, de a szeretők is gusztustalanok, gerinctelen emberek.

2022. szept. 11. 18:37
 14/34 anonim ***** válasza:
68%
10-es A szerető sosem okoz szánt szándékkal kárt, már eleve az alap gondolatod hibás. A férj társkeresőn ismerkedett, eleve azt hazudott, amit nem szégyellt, te és a megcsalt feleség feltételezitek, hogy mindent tudott. Ő egyetlen dologban lehetett biztos, hogy van egy férfi, aki vele akar ismerkedni, szexelni, akármit, mert ezt mondták neki.
2022. szept. 11. 18:38
 15/34 anonim ***** válasza:
71%

Nem talált, sosem voltam szerető. Ellenben volt pár ilyen buta szar az ismeretségi körömben és borzalmasan unalmas volt nézni, ahogy nőkre morognak, akiket nem is ismernek és azt sem tudják, hogy a világon vannak-e, miközben a fasztartály féreg férjük ott dülleszkedik mellettük. Legszívesebben olyat lebasztam volna nekik, hogy a fal adja a másikat, de inkább csak megszakítottam velük a kapcsolatot.

2022. szept. 11. 18:41
 16/34 anonim ***** válasza:
64%

#15 a kérdésben az van, hogy tudta a családi állapotát. Ebből nekem annyi jön le, hogy szegről végről ismerős. Innentől pedig de, direkt okozta.

Nyilván ha valakit megvezetnek, az más tészta, az olyan illető nem tehet semmiről, ugyanúgy áldozat, mint a feleség/kapcsolatban lévő. De az esetek nagy részében a szeretők pontosan tudják, hogy szeretők.

2022. szept. 11. 18:46
 17/34 anonim ***** válasza:
80%

Azt viszik, akit lehet.

A férjed felelőse!

N 30

2022. szept. 11. 18:49
 18/34 anonim ***** válasza:
78%
Bosszút állni a nőn? Könyörgöm. Elhiheted, hogy bármit állít a férjed ő startolt rá a nőre és nem fordítva. Azt hazudva neki, hogy valószínűleg válni fogtok, minden xar és nagyon egyedül érzi magát. Tudom ezt sokkal nehezebb megemészteni. Mert azok után, hogy megcsalt még megpróbál átverni is. Egyet ne felejts, a nő nem tartozik neked semmivel, nem ő fogadott neked örök hűséget, nem ő hazudott, nem ő csalt meg.
2022. szept. 11. 18:56
 19/34 A kérdező kommentje:
Egy igazi balfék, hazudni képtelen hapsi a férjem. A nő mindenről tudott, ami itthon volt. A szemölcseit meg szó nélkül szopogatta. Pedig mennyit kértem előtte ezt a marhát, hogy kezeltesse. És nem, nem nyalogattam én senki nedveit sehonnan. Előbb irány a doki, utána lett volna bármi nyalogatás. És tudom, hogy ennek a nőnek már maga a létezés is elég nagy büntetés a benyalt HPV-n túl is, de hát na, jólesne kicsit neki is odabacni ezek után.
2022. szept. 11. 19:15
 20/34 anonim ***** válasza:
87%
Ezek szerint a szemölcsöket meg valami másik nőtől szerezte a férjed. Szegény kis balfék, még nemet mondani se tud a nőknek! Úgy sajnálom!😭
2022. szept. 11. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!