Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel érdemeltem ki ezt a gátlástalanságot?
A munkahelyemen van egy srác, akivel jó barátok lettünk (én 3 éve mentem a munkahelyre, ő már régebb óta ott van). Amikor odamentem volt egy barátnője, épp akkor szakítottak (nem tudom mi miatt, vagyis mostmár sejtem…) és utána sokat csajozott, de nem lett új barátnője. Kérdeztem, miért nem állapodik meg, azt mondta, most képtelen egy kapcsolatra, nem tudna senkivel összejönni, egyedül akar lenni ilyen téren.
Ezután egy buli után lefeküdtünk, itt kezdődtek a bajok. Másnap amikor felkeltünk, elmondta, hogy ő nem akar kapcsolatot, mert még nem akar változtatni. Ezután azonban még néhányszor megtörtént ez, és láttam rajta, hogy kezd érzelmeket táplálni.
Ajándékokat kapott tőlem, minden problémáját meghallgattam… Egy ideig összejártunk így, áthívtam és sokszor átjött, a munka miatt amúgy is minden nap találkoztunk de egy idő után már nem volt hajlandó átjönni hozzám, ilyen olyan indokokkal lemondta, és elmondta, hogy nem szeretné ezt többször, mert hogy ő nem akar kapcsolatot és ez nem fog változni, és hogy szerinte fejezzük be.
Én ezt elfogadtam, de tavaly tavasszal még egy buli után megint átjött hozzám. Azonban megtudtam, hogy az elmúlt időszakban más lányokkal is volt, akik közül több is közös ismerősünk, sőt a cégünk másik osztályán dolgozó lánnyal is képes volt elmenni randizni. De képes flörtölni igazából bármelyik lánnyal az ismeretségi körből. Ráadásul amikor rákérdezek volt-e valakivel nemrég, mindig ködösít.
Számonkértem, de még neki állt feljebb, hogy ő ezt hányszor próbálta lezárni, és hogy állítása szerint végig nyílt lapokkal játszott. Én viszont megőrülök ettől az egésztől.
Mit rontottam el, hogy így elbánt velem?
Végig túlgondoltad az egészet , a srác megmondta mire számíthatsz.
Csak a te fejedben volt ez több.
A kiszemelted többször mondta nem akar komoly kapcsolatot, csak szexkapcsolat volt köztetek, amely mellett mindkettőtöknek szabad élete volt, azt csinált amit akart.
Szerintem nem bánt el veled, hiszen végig egyenes volt. Miért folytatad a szexkapcsolatot, ha komoly kapcsolatot szeretnél?
Nem bánt el veled! Felkínálkoztál ingyen, ő pedig élt a lehetőséggel! Azt hitted, ha mindenben alámész és kiszolgálod, akkor jobban fog tisztelni. Ez nem így működik! A szolgáját senki sem becsüli!
A srác éppen egy csalódás utáni ámokfutását végzi, te pedig ebbe belesétáltál önként, dalolva.
Hát ö megmondta a frankot... nem értem mit vagy fenakadva...
Ahoz meg hogy kivel mit csinál semmi közöd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!