Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mivel érdemeltem ki ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel érdemeltem ki ezt a gátlástalanságot?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen van egy srác, akivel jó barátok lettünk (én 3 éve mentem a munkahelyre, ő már régebb óta ott van). Amikor odamentem volt egy barátnője, épp akkor szakítottak (nem tudom mi miatt, vagyis mostmár sejtem…) és utána sokat csajozott, de nem lett új barátnője. Kérdeztem, miért nem állapodik meg, azt mondta, most képtelen egy kapcsolatra, nem tudna senkivel összejönni, egyedül akar lenni ilyen téren.

Ezután egy buli után lefeküdtünk, itt kezdődtek a bajok. Másnap amikor felkeltünk, elmondta, hogy ő nem akar kapcsolatot, mert még nem akar változtatni. Ezután azonban még néhányszor megtörtént ez, és láttam rajta, hogy kezd érzelmeket táplálni.

Ajándékokat kapott tőlem, minden problémáját meghallgattam… Egy ideig összejártunk így, áthívtam és sokszor átjött, a munka miatt amúgy is minden nap találkoztunk de egy idő után már nem volt hajlandó átjönni hozzám, ilyen olyan indokokkal lemondta, és elmondta, hogy nem szeretné ezt többször, mert hogy ő nem akar kapcsolatot és ez nem fog változni, és hogy szerinte fejezzük be.

Én ezt elfogadtam, de tavaly tavasszal még egy buli után megint átjött hozzám. Azonban megtudtam, hogy az elmúlt időszakban más lányokkal is volt, akik közül több is közös ismerősünk, sőt a cégünk másik osztályán dolgozó lánnyal is képes volt elmenni randizni. De képes flörtölni igazából bármelyik lánnyal az ismeretségi körből. Ráadásul amikor rákérdezek volt-e valakivel nemrég, mindig ködösít.

Számonkértem, de még neki állt feljebb, hogy ő ezt hányszor próbálta lezárni, és hogy állítása szerint végig nyílt lapokkal játszott. Én viszont megőrülök ettől az egésztől.

Mit rontottam el, hogy így elbánt velem?

2022. szept. 7. 11:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
94%
Azt rontottad el, hogy lefeküdtél vele annak ellenére, hogy neked ez kevés. Ő meg kihasználta a lehetőséget, amit adtál neki.
2022. szept. 7. 11:43
 2/29 anonim ***** válasza:
90%
te tehesz róla. Neked ez nem oké de azért ha rádír akkor felengeded első szóra. Nevetséges. Aztán még te sírsz
2022. szept. 7. 11:45
 3/29 anonim ***** válasza:
93%
Hát, igaza van sajnos, még ha nem is túl szép tőle. Nem mondta sose, hogy akar komoly kapcsolatot veled
2022. szept. 7. 11:45
 4/29 anonim ***** válasza:
92%
Dehát tényleg nyílt napokkal játszott. Rossz ötlet volt belemenned így, de ezért ne okold őt.
2022. szept. 7. 11:55
 5/29 anonim ***** válasza:
95%
Tbh végig őszinte volt, te meg nem értetted meg amit elmondott. Megjegyezted, de nem fogtad fel 😅
2022. szept. 7. 11:55
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Itt inkább te bántál el magaddal. Bebeszélted magadnak, hogy kezd érzelmeket táplálni, amikor végig mondta, hogy semmi komolyat nem akar.

Betartotta? Igen.

2022. szept. 7. 11:57
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát sajnos én is azt mondom, hogy nem ő bánt el veled.

Hiába mondta, hogy nem, te csak úgy kezelted, mintha lehetne ebből több.

2022. szept. 7. 11:59
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan meglepődöm, hogy valami ennyire mélyen ostoba lehet.

A pasi nyíltan csajozik és láthatóan sikerrel.

Néhányszor megdugott téged is, és annyi.

Kicsit többet képzeltél bele mint ami volt.

Egy sima ágybetét voltál te is, mint a többi.

Plusz a pasi még el is mondta...

Szóval mi ez a nyígás? Mondd, mit nem értesz?!

2022. szept. 7. 11:59
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem bánt el Veled, azt adta amit mondott.Nem hazudott, Te láttál bele többet.
2022. szept. 7. 12:08
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen őszinte volt a srác és nyílt lapokkal játszott.

Ebben a storyban Te vagy az, aki nem értette vagy nem akarta megérteni a játékszabályokat.

Legyen ez egy jó tanulság, hogy házi nyúlra nem lövünk és ha valaki kijelenti, hogy szexen kívül mást nem tud veled elképzelni, akkor vagy tipli vagy tiszteld a döntését és ehhez tartsd magad.

2022. szept. 7. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!