Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik k.rvázni járnak, ők nem félnek a betegségektől?
Nem tervezek ilyet, soha nem is jártam fizetősöknél, de nincs előttem a kép, hogy nyalogatom a csajt, közben már aznap 5-en összenyálazták a mellét. vagy ő nyalogat és amúgy már 3x "megebédelt"
nekem ez elég gusztustalan, de lehet csak azért, mert nem vagyok elég "éhes"
5: en nem itelem el azokat, akik igenybeveszik ezt a fajta szolgaltatast.
van akinek nincs csaja, vagy az asszony nem teszi oda magat az agyban, a szex mindenkinek kijar. inkabb k.rvazni jarjon, mintsem megeroszakoljon valakit mert mar X honapja nem volt novel.
van aki pl szeretne kiprobalni 2 csajjal, de a parjaval ezt nem tudta megvalositani.
nyilvan megcsalni a parod/hazastarsad gaz, nem is vitatom, de nem mindenki megcsalo, aki ide jar
Hiába jár egy lakásos prosti rendszeresen szűrésre, ha ezt nem naponta teszi. Ha előtted 2 nappal volt ott egy akármilyen nyalánksággal fertőzött, akit gumi nélkül lecidázott, aztán meg téged, már meg is van a baj.
Ès ahogy feljebb írták, a férfi legtöbb esetben csak hordozó, a betegség a feleségen/barátnőn csattan.
egyreszt azert az ilyen no ritka
masreszrol a prostikhoz megy fű fa, amit nem tudsz megvalogatni.
nyilvan benne van az is, hogy elkapod egy random idegentol, de azert talan ez a joval ritkabb eset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!