Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akik k.rvázni járnak, ők nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik k.rvázni járnak, ők nem félnek a betegségektől?

Figyelt kérdés

Nem tervezek ilyet, soha nem is jártam fizetősöknél, de nincs előttem a kép, hogy nyalogatom a csajt, közben már aznap 5-en összenyálazták a mellét. vagy ő nyalogat és amúgy már 3x "megebédelt"

nekem ez elég gusztustalan, de lehet csak azért, mert nem vagyok elég "éhes"

2022. szept. 6. 06:20
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
es mielott valaki forszirozza, _tenyleg_ nem akarom kiprobalni, soha nem okozott gondot alkalmi partnert talalni, stabil kapcsolatban elek, de a multkor eszembejutott ez a kerdes es gondoltam felteszem.
2022. szept. 6. 06:22
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
Nem voltam prostinal, nincs tervekben de aki nyalja vagy nyalogatja, akár gumi nélkül szexel vele az meg is érdemli hogy össze szed valamilyen fertőzést. Üríteni kell hozzájuk járni nem kedveskedni.
2022. szept. 6. 07:18
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb betegségnek a férfiak csak hordozói a párja szenvedne csak mellett a fertőzésektől.
2022. szept. 6. 07:27
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
*mellette
2022. szept. 6. 07:28
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
Otthon teljesítenek úgy és lenne olyan kedves mint a prostinál. Aki prostihoz jár az mikor vitt a párjának bonbon-t, virágot vagy kedvességet haza? Ha megcsalja akkor kur.va és a pasiknak áll feljebb. Férfiként írom!
2022. szept. 6. 08:09
 6/16 A kérdező kommentje:

5: en nem itelem el azokat, akik igenybeveszik ezt a fajta szolgaltatast.

van akinek nincs csaja, vagy az asszony nem teszi oda magat az agyban, a szex mindenkinek kijar. inkabb k.rvazni jarjon, mintsem megeroszakoljon valakit mert mar X honapja nem volt novel.

van aki pl szeretne kiprobalni 2 csajjal, de a parjaval ezt nem tudta megvalositani.

nyilvan megcsalni a parod/hazastarsad gaz, nem is vitatom, de nem mindenki megcsalo, aki ide jar

2022. szept. 6. 08:23
 7/16 anonim ***** válasza:
84%
Egy lakásos prosti az igényesebb fajtából nem problémaforrás. Neki a teste a munkaeszköze, rendszeresen jár szűrésre, nem fogsz elkapni semmit.
2022. szept. 6. 10:20
 8/16 anonim ***** válasza:
83%

Hiába jár egy lakásos prosti rendszeresen szűrésre, ha ezt nem naponta teszi. Ha előtted 2 nappal volt ott egy akármilyen nyalánksággal fertőzött, akit gumi nélkül lecidázott, aztán meg téged, már meg is van a baj.

Ès ahogy feljebb írták, a férfi legtöbb esetben csak hordozó, a betegség a feleségen/barátnőn csattan.

2022. szept. 6. 10:36
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén... ha nem prostihoz jár valaki, hanem csak két naponta mással fekszik le az kevésbé veszélyes egészségileg?
2022. szept. 6. 17:21
 10/16 A kérdező kommentje:

egyreszt azert az ilyen no ritka

masreszrol a prostikhoz megy fű fa, amit nem tudsz megvalogatni.

nyilvan benne van az is, hogy elkapod egy random idegentol, de azert talan ez a joval ritkabb eset

2022. szept. 6. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!