Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Leírom lenn mi volt. Szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírom lenn mi volt. Szerintetek szakítsak a barátommal? Nagyon logikusnak tűnik szakítani, de szeretem attól még...

Figyelt kérdés

Múlt héten mondta a barátom, szombaton nem tudunk találkozni, mert megy munkahelyi csapatépítőre. Mondom ok. Tali vasárnap.

Szombat reggel írt, most indul. Egész nap nem beszéltünk. Nem kerestem, gondoltam vezet, elfoglalt. Este hívott, mondta most ért haza. Kérdem milyen volt? Azt mondta nem az volt, mint amire számított. De nem akart semmit se mesélni, mondta beszéljünk valami érdekesebbről, és elterelte a témát.

Vasárnap mondta, mikor találkoztunk, hogy az exe ráírt aznap. Nem tudtam, milyen ex, őszintén szólva nem sokat beszéltünk a volt kapcsolatainkról, eléggé a jelenben éltünk ilyen értelemben + még friss volt azért ez a kapcsolat. Kérdeztem, mit írt? Mondta említésre se méltót, letiltotta, hogy a továbbiakban tudjon neki írni. Mondom ok.

Hétfőn aztán írta nekem, hogy az exe, aki vasárnap ráírt, szombaton megházasodott, mert egy csomó esküvői képet töltött fel Facebookra. Mondom ok. Őszintén szólva ennek az infónak 0 érdeklődést szenteltem.

Aztán eljött a kedd... Jött egy engedélykérésem. Egy idegen nőtől. Azt írta, van egy közös ismerősünk, kérdezne valamit. Visszaírtam neki, és egyből láttam, a barátom a közös ismerősünk. Felhívott Messengeren, mondta, hogy az exe a barátomnak, szombaton volt az esküvője. És az volt a kérdése, tudok-e róla, hogy a barátom hívatlanul beállított az esküvőjére, és otrombán beleavatkozott a szertartásba is, aztán meg a lakodalomba is, és mindkettő helyről úgy kellett kidobatni. Mondom nem tudtam róla... Mondtam szombaton nekem azt írta, céges csapatépítőre megy. Hát nem, az ő esküvőjére ment hívatlanul... Letettük.

Felhívtam a barátomat. Mondom tudod ki hívott az előbb? Kérdi ki? Mondom Ibolya. Kérdi milyen Ibolya, de már ijedt volt a hangja. Mondom az exed Ibolya! Hová is mentek szombaton? Erre lerakta a hívást a barátom válasz nélkül. Pár perccel később írt az exe, hogy most hívta fel a barátom, hogy lecsessze amiért beköpte őt nálam. Írtam a csajnak, én viszont köszönöm a "beköpést".

Na ennyi. Mondtam a barátomnak, szerintem ezen a ponton a szakítás a józan döntés. Annyiban maradtunk, meg egyszer találkoztunk egy hét múlva, hogy lecsituljanak a kedélyek. Az a még egyszer, az most kedden lesz, 6-án.

2022. szept. 4. 23:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda izgalmak, meg kellene filmesíteni. 🤣
2022. szept. 5. 10:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Te őt szereted, ő meg az exét.

Egyértelmű, hogy szakítanék.

2022. szept. 5. 12:14
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjuk, hogy szerintem is totál kamu.

De ilyen helyzetben bennem nem is fordulna meg a kérdés. Megalázott ezzel, menjen akkor sírjon az ex után. Engem többet nem látna.

2022. szept. 5. 14:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsian várjuk a fejleményeket!
2022. szept. 6. 00:27
 15/17 A kérdező kommentje:

10-es válaszolónak üzenem, meg a többieknek, akik kamu kérdést kiáltanak:

Az egyik vendég tájékoztatta a mára már EXbarátomat arról, hogy mi hol lesz, hánykor lesz. Sőt, állítólag a felbújtó is ő volt, utólag bevallotta, ő biztatta fel az exbarátom erre az egészre, mondván azt hitte, "van értelme".

Mindezt Ibolya mesélte, akivel tegnap még egyszer beszélgettem telefonon, valszeg utoljára. (Már ezúttal a nászúton volt szerintem, mert mondta hogy időeltolódásban van.) És ő mondta, az egyik barátnője, aki amúgy koszorúslány volt az esküvőjén, szint vallott a fentiekről... Ő volt a felelős. Szóval én a pasimat veszítettem el, ő pedig az egyik legjobb barátnőjét. Azt mondta, ez a csaj mindig is jobban kedvelte a közös exünket, mint a férjét... De attól még zakkant, hogy ilyet tett.

2022. szept. 7. 13:12
 16/17 A kérdező kommentje:

Ja, elfelejtettem leírni, de volt egy vicces dolog miközben a hívásunk volt. Egyszer egy férfi hang a háttérben (a férje) kérdezte, kivel beszél. Mondta, én vagyok akit felhívott az esküvő után, hogy elmondja mit tett a barátom. Erre kérdezte, hogy lapátra tettem? Mondta neki a felesége, hogy igen, ma szakított vele. Erre a férj mondta, hangosítsa ki a hívást, aztán gratulált nekem, hogy megszabadultam tőle, meg mondta, biztos benne, hogy csak sokkal jobbat találhatok nála.

Aranyosak voltak velem igazából, de tegnap azért eléggé magam alatt voltam. Ma egész türhetően vagyok, szerintem azért, mert napokkal a szakítás előtt már tudtam, hogy meglesz, így lelkiekben előre elkezdtem gyászolni, elengedni ezt a kapcsolatot.

2022. szept. 7. 13:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a beszámolót.

Az exed fájdalmát át tudom érezni. Nekem is van egy lány, akit már 3 éve nem tudok elengedni. Előtte és azóta se volt olyan jó senki, mint ő.

VisHa tudomást szereznék az esküvőjéről, biztos, hogy szarul esne. Viszont, mivel nem vagyok bolond, kizárt, hogy elmennék és jelenetet rendeznék. Ez elég őrült viselkedés volt az exedtől.

14-es voltam.

2022. szept. 7. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!