Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Leírom lenn mi volt. Szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírom lenn mi volt. Szerintetek szakítsak a barátommal? Nagyon logikusnak tűnik szakítani, de szeretem attól még...

Figyelt kérdés

Múlt héten mondta a barátom, szombaton nem tudunk találkozni, mert megy munkahelyi csapatépítőre. Mondom ok. Tali vasárnap.

Szombat reggel írt, most indul. Egész nap nem beszéltünk. Nem kerestem, gondoltam vezet, elfoglalt. Este hívott, mondta most ért haza. Kérdem milyen volt? Azt mondta nem az volt, mint amire számított. De nem akart semmit se mesélni, mondta beszéljünk valami érdekesebbről, és elterelte a témát.

Vasárnap mondta, mikor találkoztunk, hogy az exe ráírt aznap. Nem tudtam, milyen ex, őszintén szólva nem sokat beszéltünk a volt kapcsolatainkról, eléggé a jelenben éltünk ilyen értelemben + még friss volt azért ez a kapcsolat. Kérdeztem, mit írt? Mondta említésre se méltót, letiltotta, hogy a továbbiakban tudjon neki írni. Mondom ok.

Hétfőn aztán írta nekem, hogy az exe, aki vasárnap ráírt, szombaton megházasodott, mert egy csomó esküvői képet töltött fel Facebookra. Mondom ok. Őszintén szólva ennek az infónak 0 érdeklődést szenteltem.

Aztán eljött a kedd... Jött egy engedélykérésem. Egy idegen nőtől. Azt írta, van egy közös ismerősünk, kérdezne valamit. Visszaírtam neki, és egyből láttam, a barátom a közös ismerősünk. Felhívott Messengeren, mondta, hogy az exe a barátomnak, szombaton volt az esküvője. És az volt a kérdése, tudok-e róla, hogy a barátom hívatlanul beállított az esküvőjére, és otrombán beleavatkozott a szertartásba is, aztán meg a lakodalomba is, és mindkettő helyről úgy kellett kidobatni. Mondom nem tudtam róla... Mondtam szombaton nekem azt írta, céges csapatépítőre megy. Hát nem, az ő esküvőjére ment hívatlanul... Letettük.

Felhívtam a barátomat. Mondom tudod ki hívott az előbb? Kérdi ki? Mondom Ibolya. Kérdi milyen Ibolya, de már ijedt volt a hangja. Mondom az exed Ibolya! Hová is mentek szombaton? Erre lerakta a hívást a barátom válasz nélkül. Pár perccel később írt az exe, hogy most hívta fel a barátom, hogy lecsessze amiért beköpte őt nálam. Írtam a csajnak, én viszont köszönöm a "beköpést".

Na ennyi. Mondtam a barátomnak, szerintem ezen a ponton a szakítás a józan döntés. Annyiban maradtunk, meg egyszer találkoztunk egy hét múlva, hogy lecsituljanak a kedélyek. Az a még egyszer, az most kedden lesz, 6-án.

2022. szept. 4. 23:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Tiszta Családi titkok. Rendesen izgultam olvasás közben. :D

Logikus döntés részedről a szakítás. Egy normális kapcsolatban nem állít be az ember az exe esküvőjére, pláne nem hivatlanul és azért hogy közbelépjen. Engedd el.. ;)

2022. szept. 4. 23:43
 2/17 A kérdező kommentje:

* Hová is mentél...

* még egyszer találkozunk egy hét múlva

2022. szept. 4. 23:44
 3/17 anonim ***** válasza:
96%

Hát ez egyértelmű

ott az ajtó, kívül tágasabb. Menjen isten hírével amerre akar vagy lát.

Minden jót a soha viszont nemlátásra.

Hogy hogy nem sül le a pofájáról egyeseknek..

2022. szept. 4. 23:44
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennél csak jobb pasit találhatsz. Elég gyanús már az eleje is, de konkrétan ki is derült minden.
2022. szept. 4. 23:46
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de nem értem, hogy ez a kérdés hogy fogalmazódott meg benned!

Nyilván az exe évek óta az, ha most volt az esküvője, már rég túl kellene lennie rajta. Ha odament akciózni az mindennek a legalja, nem tudja semmivel megmagyarázni.

Ezek után mi más lehetőséged van, mint szakítani? Nyilván mentális gondjai vannak, minél kevésbé mész bele, annál jobb. Gondolom a te esküvődre ez nem hiányzik.

2022. szept. 5. 00:09
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, ezek után akármit mond, hogy hova megy, nem hinnéd el neki. Így pedig mi értelme lenne?!
2022. szept. 5. 01:05
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Beteg a csávó
2022. szept. 5. 03:01
 8/17 A kérdező kommentje:

Igazatok van... Főleg az gondolkodtatott el, hogy ez után úgyse hinnék neki... Mert tényleg így van.

Csalódtam benne, mert normálisnak hittem, de valójában egy hülye...

De olyan rossz a rózsaszín köd időszakában szakítani! ☹️ Olyan, mint leszokni valami függőségről.

Nem akarok üzenetben szakítani, tartom a szavam, és találkozom vele kedden. De szakítani megyek, nem jópofizni. Valszeg negyed óránál nem lesz hosszabb.

Mérges vagyok rá, hogy így tönkretette az amúgy jól induló kapcsolatunkat. 😠

Amúgy azóta beszéltem az exével, és szerintem nem is szerethetett annyira, mint amennyire tűnt nekem. Mert az exe azt mondta, hogy a barátom gyakorlatilag szerelmet vallott neki szombaton, az esküvő alatt. De ezt az után tudtam meg, hogy kiírtam ezt a kérdést. Mert miután ide írtam, ráírtam az exére, hogy megtudjak részleteket a döntéshez... Kérdeztem, mit csinált pontosan a barátom, és az egyik amit mondott, ez volt... Gyakorlatilag szerelmet vallott neki. (Amúgy 4 éve lett vége a kapcsolatuknak a barátommal.)

2022. szept. 5. 03:41
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Rendesen izgultam ahogy olvastam :D ilyet gyakoris kerdesnel meg nem tapasztaltam. Kár hogy a kérdést magát nem lehet értékelni
2022. szept. 5. 04:12
 10/17 anonim ***** válasza:
81%

Honnan tudta meg az esküvő helyét és idejét?

A menyasszony a vőlegénnyel együtt érkezik a szertartás helyszínére, minden pillanatban együtt vannak. Hogyan lehetséges, hogy ott szerelmet vallott neki?

Ha már kidobták az esküvőről, honnan tudta meg, hogy hol tartják az esküvői vacsorát? Hogy nem hívtak rá rendőrt ?

Egyébként, ha beperelik, szép kis sérelmi díjat fizethetne, mivel tönkre tette az exe esküvőjét.

Bekavarhatott ezzel az ifjú párnál is, szép kis hangulata lehetett, főleg a vőlegénynek, na meg a vőlegény szülei milyen szemmel néznek ezek után az ifjú asszonyra.

Szóval nem életszerű nekem ez a történet. Amolyan gyenge szappanopera íze van.

2022. szept. 5. 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!