Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért vágyom vissza egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom vissza egy ilyen nőhöz?

Figyelt kérdés
Többször megcsalt, szakított, több hónapig mással volt, átvert, és hiába kezdtük újra többször, nem működött. Jól néz ki, okos, de azért nem egy bombázó, és találnék magamnak hasonló nőt, ha keresek, vannak is lehetőségeim. A szex sem volt vele kimagaslóan jó, és már a családjaink is utálják ezt a se veled se nélküled kapcsolatot, amit évek óta játszunk. Semmi nem szól amellett, hogy vele akarjak lenni, valamiért mégis rá vágyom, pedig tudom, hogy megalázó és soha nem tudnék már bízni benne. Ennek mi lehet az oka? Más már érzett ilyet? Négy évet voltunk együtt, én 36 éves vagyok, ő 35
2022. szept. 4. 12:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Traumás kötődés vagy Stockholm szindróma, nárci témában megtalálod.
2022. nov. 1. 17:43
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

Nekem 8 év ment el egy ilyen nőre.

8 év után megcsalt, mialatt csalt úgy beszélt velem mint a sz..ral. Aztán hamar kiderült, hogy a lovagja maximálisan kihasználta testileg, lelkileg, anyagilag ahogy csak lehet.

2 éven át próbálkoztam, hogy újra összejöjjünk.

Mára felfogtam, hogy egy pénzéhes gerinctelen féreg.

Soha nem jönnék újra vele össze, de még most is rettenetesen fáj, hogy nincs többet ami volt.

Minden szinten kihasznált ő is engem. Lelkileg, érzelmileg, anyagilag. Mindenhogy.

Viszont hiszek a karmában és nem csak érzem, de 100%-ban tudom, hogy minden keserűséget minden bánatot vissza fog kapni az élettől. Nagyon keserves élet vár rá, csak még ő sem tudja.

Nem azért mert én bármit is teszek, vagy kívánok. Így alakította az életét.

Kérdező. Tudom, hogy fáj és magyarázatot sem találsz arra, hogy mi vonz még az exedben. Hidd el ha valaki ezt én átérzem.

De hidd el, addig ez nem lesz jobb, amíg bármilyen szinten tartod a kapcsolatot vele.

Tiltsd le mindenhonnan. Ne találkozz vele. Foglald el magad valamivel. Sport, buli, könyv, bármi. Eleinte rossz lesz tudom, mert mindig az jár majd a fejedben, hogy mi van vele merre jár stb.

De idővel elfelejted.

Ezt kell tenned. Neked, neki, és mint sorstársadnak nekem is.

Sok sikert.

2023. jan. 7. 20:04
 13/17 anonim válasza:
20%
Zoli te vagy az? :D
2023. jan. 8. 19:39
 14/17 anonim ***** válasza:
60%
Mert egy bántalmazott kapcsolatfüggő vagy.
2023. jan. 8. 23:54
 15/17 anonim ***** válasza:
63%

Mert magad erzed hibasnak azert hogy szetvaltatok, akar azert is hogy megcsalt. Es máskülönben vonzó nő számodra.

De tenyleg.

Egy pszichológus

2023. jan. 25. 10:49
 16/17 anonim ***** válasza:
61%
Mert mentálisan nem vagy rendben.
2023. febr. 12. 15:33
 17/17 anonim ***** válasza:
57%

Meg mindig ezen agyalsz.

Akkor menj tenyleg terápiára.

Amugy azért mert elérhetetlennek tunik szamodra.

Es benned van a vadasz a megszerzes osztone.

Mas noket hamar megkapsz.

De ezt nem.

Es ott van hogy kellll

2023. febr. 13. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!