Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért vágyom vissza egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom vissza egy ilyen nőhöz?

Figyelt kérdés
Többször megcsalt, szakított, több hónapig mással volt, átvert, és hiába kezdtük újra többször, nem működött. Jól néz ki, okos, de azért nem egy bombázó, és találnék magamnak hasonló nőt, ha keresek, vannak is lehetőségeim. A szex sem volt vele kimagaslóan jó, és már a családjaink is utálják ezt a se veled se nélküled kapcsolatot, amit évek óta játszunk. Semmi nem szól amellett, hogy vele akarjak lenni, valamiért mégis rá vágyom, pedig tudom, hogy megalázó és soha nem tudnék már bízni benne. Ennek mi lehet az oka? Más már érzett ilyet? Négy évet voltunk együtt, én 36 éves vagyok, ő 35
2022. szept. 4. 12:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Megszokásoktól való függés? Mazochizmus, ami miatt ezt a héja-nász-az-avaront kedveled? Neveltetésből vagy vallásból fakadó monogám énkép, aminek meg akarsz felelni?
2022. szept. 4. 12:45
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Ja és a félelem a magánytól és ismeretlentől :)
2022. szept. 4. 12:45
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert nem találtál egy normális nőt, akivel kimagaslóan jó minden...mert ha találtál volna, nem is érdekelne.
2022. szept. 4. 12:53
 4/17 anonim ***** válasza:
60%
Szenvedj csak te is.
2022. szept. 4. 13:02
 5/17 anonim ***** válasza:
81%

Egy dalszöveget idéznék, ez létező jelenség és nem vagy vele egyedül😂

[link]

2022. szept. 4. 13:03
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Traumatikus kötődés a gyermekkorból.
2022. szept. 4. 13:24
 7/17 anonim ***** válasza:
96%
Enyhe mazochizmus, az újtol való félelem, plusz kapcsolat függőség és a megszokás.
2022. szept. 4. 13:28
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
ugyanígy 4 évet voltam egy ilyen kapcsolatba, azóta hálisten kiszakadtam belőle és a közös gyerekünket várjuk a férjemmel
2022. szept. 4. 15:13
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Függő vagy
2022. okt. 31. 13:36
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
#4es de érzéketlen vagy, ejnye bejnye :)))
2022. okt. 31. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!