Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasságtörést miért nem büntetik törvényesen?
miért kéne büntetni? nem a középkorban élünk.
ha megcsalt, nem szeret, válj el tőle.
Vannak azért bonyolultabb esetek is. Itt is gyakran írják, hogy pl. a feleség már 10+ éve csak cs*szegeti a férjét, azóta semmi intimitás és szex nincs, pedig a hapsi mindent megtesz a feleségéért, de az haragszik rá, mert a hapsi mégsem a Hufnáger Pista...
Igaz, hogy ebben az esetben gerincesebb lenne válni, de ha gyerek, közös hitel stb. van, akkor muszáj lenyelni a békát. És ilyen esetben nem tudom elítélni azt a hapsit, aki egyszer elgyengül. Mondom ezt úgy, hogy engem is csaltak már meg.
F
#6 Milyen realisztikus szituáció😅 Valaki szívből megtesz mindent a másikért, aki erre kizárólag cseszegetéssel válaszol..hmm......
Ebben az esetben válás helyett jobb a különválás; jogilag házasok maradnak, de mindkettő megy a saját útjára, nem szólnak bele egymás ügyeibe. Ez még a gyereknek is jobb, hiszen ha a nő tényleg egy szappanoperába illő házisárkány, aki kegyetlenül elnyomja a szegény jólelkű férjét, akkor azt a gyereknek is trauma végignézni. Még akkor is, ha apu valahol máshol dug.
A kérdésre meg: az igazságszolgáltatás nem folyhat bele a személyes életedbe. Ha belefolyhatna, azt úgy hívnák, hogy diktatúra.
Nekem is fura olvasni a #6-ot.
Évtizeden keresztül csendben tűr, sőt, az állandó cseszegetésért még totál odaadó is. Mindössze csak szerényen félre dug bánatában.
Rövid ideig még lehet is bírni, hogy rendszeres cseszegetés mellett is mindent megtesz a másikért, de 10+ éven keresztül...
Sajnos tényleg nagyon nehéz bizonyítani,pedig ha a bizonyos emberekből kihalt az erkölcs, akkor különböző szankciókkal a jó irányba lehet terelni őket.
Én jó dolognak tartom,ami egyes amerikai államokban elfogadott,hogy ha kétséget kizárólag bizonyítható a házasságtörés(videó, hangfelvétel,terhességi teszt),akkor a válópernél azt figyelembe veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!