Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem sok vagy tényleg?!
Teljesen véletlen vettem észre,hogy a férjem hetek óta chatel az egyik kolleganőjével 90%ban nem munkaügyben. (Itthonról dolgozik és megkért,hogy 5-10 percet figyeljek a gépére és felugrott az üzenet). Ott kezdődik az egész,hogy egy napon van a születésnapjuk és juj de jó...majd hogy ugyanazt a sportot szereti meg zenét. Más városból dolgoznak és többször kérdezte a kollegina,hogy megy-e arra, a férjem meg,hogy mehetnének együtt edzeni,van-e kedve...legutóbb pl mikor ott volt abban az irodában a leányzó külföldön volt és ment a "kár hogy nem vagy itt, mehettünk volna ide-oda"....természetesen családról soha egy szó sem esik.
Jelenleg éppen a második gyerekünket várjuk, költözünk a saját házunkba. Különösen rosszul érint ez a dolog,mert kiváltképpen neki volt nagyobb vágya a második gyerek. Az első terhességem alatt sem hagytam el magamat, most sem. Igyekeztem neki is minden figyelmet megadni,ami tőlem telik. Nem érzékeltem a viselkedésében sem változást,teljesen lesokkolt.
Én ezt nem érzem korrektnek és helyénvalónak,de javítsatok ki,ha tévedek. Lehet hogy csak túlreagálom? Neki ezt még nem vezettem fel, egyrészt mert nem tudom,hova tenni, másrészt van bennem egy adag indulat és nem akarok haragból kommunikálni.
Azért ezt még említsd meg a férjednek!
Mármint azt, hogy ha nem hagyja abba azonnal, akkor vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!