Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem sok vagy tényleg?!
Teljesen véletlen vettem észre,hogy a férjem hetek óta chatel az egyik kolleganőjével 90%ban nem munkaügyben. (Itthonról dolgozik és megkért,hogy 5-10 percet figyeljek a gépére és felugrott az üzenet). Ott kezdődik az egész,hogy egy napon van a születésnapjuk és juj de jó...majd hogy ugyanazt a sportot szereti meg zenét. Más városból dolgoznak és többször kérdezte a kollegina,hogy megy-e arra, a férjem meg,hogy mehetnének együtt edzeni,van-e kedve...legutóbb pl mikor ott volt abban az irodában a leányzó külföldön volt és ment a "kár hogy nem vagy itt, mehettünk volna ide-oda"....természetesen családról soha egy szó sem esik.
Jelenleg éppen a második gyerekünket várjuk, költözünk a saját házunkba. Különösen rosszul érint ez a dolog,mert kiváltképpen neki volt nagyobb vágya a második gyerek. Az első terhességem alatt sem hagytam el magamat, most sem. Igyekeztem neki is minden figyelmet megadni,ami tőlem telik. Nem érzékeltem a viselkedésében sem változást,teljesen lesokkolt.
Én ezt nem érzem korrektnek és helyénvalónak,de javítsatok ki,ha tévedek. Lehet hogy csak túlreagálom? Neki ezt még nem vezettem fel, egyrészt mert nem tudom,hova tenni, másrészt van bennem egy adag indulat és nem akarok haragból kommunikálni.
Ez sehogy sem normális. Mindenképpen beszélj vele erről, hogy ez nem normális és nem érzed jól magad tőle hogy egy másik nővel beszélget, ráadásul nem keveset.
,, legutóbb pl mikor ott volt abban az irodában a leányzó külföldön volt és ment a "kár hogy nem vagy itt, mehettünk volna ide-oda". És ez a gáz. Ne felejtse már el hogy neki felesége van és gyerekei, külön élete. Nem kell minden nap beszélni és találkozó után sóvárogni, edzésre hívni a másikat. Egyébként távol vannak tehát nem hiszem hogy sok esély lenne a találkozóra, de azért nekem ez sok lenne.
Hát, azért ebből 2 verzió is játszik. Mármint, oké, ez a gyk... Itt mindenért máglyán égetnének a frusztrált nők mindenkit, de a valóság más.
a, A férfi kezdi elveszíteni a lángot, ezért ismerkedne mással is. A kolléga tetszik neki, ezért próbálnak egymás közelében lenni. Ebből később lehet több is.
b, Szimplán jól kijönnek. Nekem is volt egy női munkatársam az egyik munkahelyen. Folyamatosan küldtünk egymásnak mindenféle linkeket és ha épp olyan programon volt a másik, volt, hogy írtunk olyat, hogy itt lehetne. Megjegyzem: A barátnőm is tudta, képben volt az egésszel és simán megmutattam ezeket a beszélgetéseket. Nem volt az egésszel semmi probléma, felnőtt emberek is barátkozhatnak.
Na jó, de ő nem mutatta meg.
Szerintem is sok ez. Beszélj vele, de nyugodt hangon, még nem történt semmi.
Közben volt időm gondolkodni. Tudjátok mi zavar ebben a sztoriban a leginkább? Hogy olyan, mintha egy másik világban történne,ahol a gyerekek meg a házasságunk egyszerűen nincs.
Vannak olyan kolleganők meg ismerősök,akivel beszél, némelyiket én is ismerem. De ott ilyen nincsen, hogy előadja magát,mintha se kutyája se macskája nem lenne.
Ezt most tök véletlen vettem észre, mert pont egy olyan üzenet ugrott fel, hogy elcsodálkoztam, hogy mi van?! Ezt leszámítva sosem olvastam bele semmi levelezésébe csak,ha mutatta, és ezután sem fogok külön, nehogy már nekem kelljen őt "rendszabályozni"...felnőtt ember. Nem vagyok az anyja.
Tulajdonképpen ezzel magamnak meg is válaszoltam a saját kérdésemet. Azt még nem tudom,hogy mit lépek vagy mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!