Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a baratnom vagy tenyleg ennyire trehany?
Mostanaban kezdtem csak atjarkalni hozza, ugyhogy nem tudom.
Arrol van szo, hogy folyamatosan hasznalt poharakat latok nala mindenhol, de ami a fura volt, hogy most voltam nala ket egymast koveto nap is, eloszor el volt mosogatva, masnap mikor mentem pedig legalabb hat darab hasznalt poharat es ket bogret is lattam. Annyit kerdeztem, mi ez a rengeteg pohar meg a bogrek, azt mondta mindig ujat vesz elo, amikor iszik, a bogrek meg reggel kavet ivott napkozben meg teat.
Tenyleg errol lehet szo??? Nekunk otthon volt egy talca amin rajta volt mindenki pohara es azt hasznaltuk, ha nem vizet ittunk belole akkor eloblitettuk es ugy raktuk vissza.
Nekem általában 2 poharam van, 1 kávénak, a másik víznek/üccsinek. De olyat még nem hallottam, hogy valaki mindig újat vesz elő, ha iszik, meg nem is találkoztam ilyennel együttélésnél.
De ne azért fogd rá a barátnődre, hogy megcsal, mert mi azt mondjuk, hogy jah lehet.
Óóó, ennél trehányabb emberek is léteznek.Mondjuk én már az ilyet is nehezen viselem.
De láttam én már olyan lakásokat, ahol full retkes, vízköves volt a fürdő, szarcsíkos, retkes a wc, a konyha csupa zsír, mosatlan hegyekben állt a mosogatóban...
Én megvallom, hogy egy trehány disznó vagyok, és képes vagyok simán elfelejteni, hogy van már elővett poharam a szobában, ha éppen a konyhában mosogatok, és akkor előveszek új poharat. Meg nem figyelek oda, és becsúszik a monitor mögé a pohár, csak körbenézek, nem látom, kimegyek inni egy új pohárból.
Azért, mert téged valahogy neveltek, máshol még más volt a szokás. Sőt, nekem anyám rendmániád volt, én mégis trehány lettem. Ez van. Ebből ne következtess arra, hogy valaki megcsal-e, mert jó eséllyel semmi köze hozzá. Meg amúgy is, hat pohár, szerinted gangbang partit tartott? Nekem legelsőre egy baráti összejövetel jutna eszembe, és nem ez.
Amikor egy családnál dolgoztam babysitter-ként, ott az anyuka, egy 36-38 éves felnőtt nő, a ház létező összes kib*szott pontján bögréket és poharakat hagyott. De volt, hogy napok után találtam meg a tv mögött a beszáradt kávés bögréjét.
Valószínűleg a barátnőd is hasonlóan bánik a bögréivel.
Néha mi is bele esünk ebbe a hibába a férjemmel, de nem ennyire extrém módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!