Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a baratnom vagy tenyleg ennyire trehany?
Mostanaban kezdtem csak atjarkalni hozza, ugyhogy nem tudom.
Arrol van szo, hogy folyamatosan hasznalt poharakat latok nala mindenhol, de ami a fura volt, hogy most voltam nala ket egymast koveto nap is, eloszor el volt mosogatva, masnap mikor mentem pedig legalabb hat darab hasznalt poharat es ket bogret is lattam. Annyit kerdeztem, mi ez a rengeteg pohar meg a bogrek, azt mondta mindig ujat vesz elo, amikor iszik, a bogrek meg reggel kavet ivott napkozben meg teat.
Tenyleg errol lehet szo??? Nekunk otthon volt egy talca amin rajta volt mindenki pohara es azt hasznaltuk, ha nem vizet ittunk belole akkor eloblitettuk es ugy raktuk vissza.
"...legalabb hat darab hasznalt poharat es ket bogret is lattam."
A te logikáddal nézve ebből az jön le, hogy öttel is csal. De nem mind kávézik.
6 pohár 2 bögre.. sztem gangbanget tartott.
gondolkodj már, 8 pohár 1 embernek sok de 2 nek nem?? Tényleg azt hiszed hogy nem teszi el a bögrét amiből az állítólagas szeretője ivott? Paranoiás vagy
Ha 1 embernek 8 pohár kell egy átlagos nap, és tegyük fel minimum 1 is elég 1 embernek, akkor az a 8 pohár 2 ember között is eloszolhat, mert hát létezik ember, akinek 1-nél több pohárra van szüksége. Lehet talált magának egy hasonlóan trehány személyt. jk.
Ja de amúgy ennyire ne legyél parás, hogy megcsalnak, és még nem is tüntetik el a nyomokat.Inkább az zavarjon, hogy ennyire igénytelen barátnőd.
Simán lehet. Nekem húgom ilyen igényteken, napokig áll a szobájában a szennyes, meg akár 4-5 pohár/tányér.
S
Ha megcsalna szerintem is jobban relytegetné, nem hagyna szét minden bizonyítékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!