Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rugalmatlan vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rugalmatlan vagyok?

Figyelt kérdés
A párommal 3 éve vagyunk együtt. Véletlenül kiderült, hogy 6 hónapja csal engem egy kövér nővel. A nő több műszakban dolgozik, gyerekét egyedül neveli, másik városban lakik, igy csak havonta 3-4 alkalommal találkoztak úgy, hogy Pesten szobát béreltek 7 ezer ft-ért 3 óra időtartamra és ott szexeltek. Mondtam a páromnak, hogy én ezzel be is fejeztem vele. Ő erre azt mondta, miért vagyok ennyire rugalmatlan, amikor nekem semmilyen hátrányom nem származott ebből a megcsalásból. Mi a véleményetek?

2022. aug. 26. 14:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%
Az hogy a parod egy fonyeremeny :))
2022. aug. 26. 15:44
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igaza a férjednek, ugyanis ha 6 hónapon keresztül havi 4 alkalommal számolunk az 168.000Ft! Tegyük fel a felét a nő fizette. Ez ígyis 84.000Ft, amelynek a fele téged illetett volna! Tehát azt a 42.000Ft-t még kérd el attól a szeméttől mikor kidobod!
2022. aug. 27. 21:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Lapát
2022. aug. 28. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!