Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rugalmatlan vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rugalmatlan vagyok?

Figyelt kérdés
A párommal 3 éve vagyunk együtt. Véletlenül kiderült, hogy 6 hónapja csal engem egy kövér nővel. A nő több műszakban dolgozik, gyerekét egyedül neveli, másik városban lakik, igy csak havonta 3-4 alkalommal találkoztak úgy, hogy Pesten szobát béreltek 7 ezer ft-ért 3 óra időtartamra és ott szexeltek. Mondtam a páromnak, hogy én ezzel be is fejeztem vele. Ő erre azt mondta, miért vagyok ennyire rugalmatlan, amikor nekem semmilyen hátrányom nem származott ebből a megcsalásból. Mi a véleményetek?

2022. aug. 26. 14:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
hogy egy idióta a párod
2022. aug. 26. 14:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a képébe röhögtem volna, hogy a bánatos cafkád a rugalmatlan, van 1 órád összepakolni, és többet ne is lássalak.
2022. aug. 26. 14:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem komoly gond van veled, ha tényleg elgondolkodtál, hogy igaza lehet.

Az a hátránya, hogy megcsalt. Csalás. Benne van a nevében is.

2022. aug. 26. 14:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Rugalmatlanul csesztem volna ki a cuccaival együtt...
2022. aug. 26. 14:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Fúhh, remélem nem komolyan merült fel benned a kérdés. Ha a párod olyan valakit keres, aki nyitott ilyesmire, ha engedi, hogy a másik fél is megtegye és ez le is van beszélve előre, akkor panaszkodhat, hogy rugalmatlan a másik, ha mégis megsértődik ezen.

Te csúnyán át lettél verve, még szép, hogy elhagyod. Sokunknak ez nem férne bele.

2022. aug. 26. 14:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Van bőr a pofáján, annyi szent :D Amúgy meg inkább legyél rugalmatlan, mint lábtörlő, nem?
2022. aug. 26. 14:25
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy rugalmatlan, dobd ki a fenébe...
2022. aug. 26. 14:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"Ő erre azt mondta, miért vagyok ennyire rugalmatlan, nekem semmilyen hátrányom nem származott ebből a megcsalásból."

Ja, semmilyen hátrány...

Érzelmi-, testi megaláztatás, női mivoltodban is megalázott. Nem is beszélve arról, hogy veszélyezteti az egészségedet.

A fene nagy "rugalmatlanságban" ki is fizettethetnéd vele a maszekban elvégzett mindenre kiterjedő STD szűrésedet.

Mert bizony az óvszer sem véd mindentől, és tünetmentesen is továbbadhatóak a fertőzések. Pl: a Chlamydia trachomatis a férfiaknál 4-28 nap után okoz tüneteket. Genitalis herpesz lappangási ideje akár 20 nap stb, stb.

2022. aug. 26. 14:33
 9/13 anonim ***** válasza:
94%

Ez attól függ, hogy mire szerződtetek az elején. Én poli kapcsolatban élek, nálunk belefér közös megegyezés alapján. Hosszú házasság után döntöttünk így. Nem mindenki alkalmas a monogámiára, sőt a kapcsolatok 50-70%-ban van megcsalás legalább egyszer. Ez azért elég magas arány.

Viszont jogod van úgy élni és dönteni, hogy egy partnert preferálsz és te is elvárod, hogy ne legyen rajtad kívül senki! Ez nem rugalmatlanság! Sőt, a párod részéről ez elég megalázó és lekicsinylő jelző! Én inkább ez utóbbi miatt gondolkodnék el, mert nem tisztel téged!

Az is kérdés, hogy milyen volt eddig a kapcsolatotok és ki az oka a hűtlenségének?

2022. aug. 26. 14:41
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha már megkérdezte, akkor seggbe rúgás előtt annyit azért mondtam volna neki, hogy csak annyi hátrány, hogy nincs kedvem nyalni az undorító idegen pina váladékos farkát. Aztán kirúgom az ajtón, aszt'szevasz.
2022. aug. 26. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!