Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet ennyire rugalmatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ennyire rugalmatlan valaki?

Figyelt kérdés

Amint elböfögi magát barátnőm hogy segítsek, megyek még sokszor az én dolgaimat is félre téve.

Én szinte nem kérek tőle semmit mert a saját dolgait se tudja jól szervezni..

Röviden a lényeg hogy fél órával előbb kellett volna indulnia dolgozni ( csak 10perc séta a táv), hogy én el tudjak jönni 7kor az éjszakás munkám után mivel egy épületben vagyunk, csak ő irodán én nem.

Felcsattant hogy ő most mit csináljon ott 7től fél8ig mert nem tud bemenni. ( mintha ezt az 1 2 alkalmat nem bírná ki)

Meg azt akarta bemesélni hogy nincs nyitva az épület,mondtam neki h látom hogy a földszintet 7kor nyitják be tudsz menni és max 20percet ott, vagy kint a jó levegőn leszel.

Így végül nem jött hétre..negyedóra jött..

2021. jún. 22. 11:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés?
2021. jún. 22. 11:26
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
ennyire nem tiszteled őt, hogy azzal indítasz: "elböfögi magát", akkor minek vagy vele? Keressél egy jobb nőt, akit tudsz tisztelni.
2021. jún. 22. 11:28
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Ahham. Izgi. Mesélj még.
2021. jún. 22. 11:48
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Abból kiindulva, hogy "felcsattant" valószínűleg támadásnak érzékelte. Vannak konfliktusok, amikbe nem érdemes belemenni. Te is tudsz várni 15 percet a jó levegőn, de ha nagyon zavar, akkor nyugodtan üljetek le beszélni róla. Elmehetne addig pl. bevásárolni vagy tényleg járhatna gyalog, ha annyira kényelmetlen téged 15 perccel korábban elhoznia és mehetnél te kocsival.

De amúgy az is megoldás lehet, hogy te megoldod nélküle a hazajövetelt.

2021. jún. 22. 12:16
 5/13 anonim ***** válasza:
37%
Mert királylánynak képzeli magát, aki soha nem vár. Max rá várhatnak. Ismerős típus.
2021. jún. 22. 12:37
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
Miért vagy együtt olyan nővel, aki elböfögi magát, lenézed és abszolút nem tiszteled?
2021. jún. 22. 12:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem èrtem mi köze van a te eljövetelednek az ő induláshoz.
2021. jún. 22. 13:05
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem. Minek kell ahhoz ő, hogy te elindulj haza.
2021. jún. 22. 13:24
 9/13 anonim ***** válasza:
31%

Hagyd a fenébe! Nekem is volt ilyen! Én a városon keresztülmentem érte mert nem találta a csokit amit kapott tőlem. Utána felmentem 2 perc alatt megvolt.

Én viszont megkértem,hogy a munkahelye mellett lévő bank előtt várjon meg mert akkor nem kell szenvedni az egyiranyu utcában ahonnan 30perc kijönni.

Nem volt rá kêpes, sőtt még direkt evett,mert tudta,hogy megvárom.

Olyan érzés mintha te a tengert átúsznád érte, ő a pocsoját sem lépné át.

Egyszerüen szerelmeskedj vele egy hatalmasat és búcsúzz el, Találjon másik bohócot akivel szórakozhat.

Ez nem fog sehová vezetni. Adj esélyt magadnak,hogy egy normális nőt találj. Gondolom 31évesen már te is a családon gondolkodsz. Egy ilyen nő meg még nem alkalmas rá..

2021. jún. 22. 13:53
 10/13 anonim ***** válasza:
31%
Elég bunkó a baratnőd ha ez egy kétszeri alkalom lenne simán megoldható ennyit várni. Mindennap lehet nem tetszene nekem sem.
2021. jún. 22. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!