Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megtaláltam az óvszereit....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtaláltam az óvszereit. Hogyan tudassam vele viccesen?

Figyelt kérdés

Párommal csak 4 hónapja vagyunk együtt. Alapjáraton jól működött eddig a kapcsolatunk, szex is, de ma kaptam hidegzuhanyt. Kértem tőle egyszer pénzt kölcsön, mondta hogy ott van a tárcája, vegyem ki az oldalsó zsebből. Kivettem nem volt ott semmi más.

Ma visszaakartam tenni a kölcsön pénzt, némi extrával kiegészítve meglepetésül mert tudom, hogy általában meg van szorulva anyagilag és úgysem fogadná el. Erre ott van két óvszer amik csak 5 év múlva járnak le, tehát frissek, még azzal sem jöhet, hogy benne felejtette régről. Mi nem használunk ilyet, tabit szedek.

Meg akarom vele beszélni de borzasztóan érzem magam. Mégsem kellett volna belenyúljak, megérdemeltem…de ki vagyok akadva.

Valahogy poénosan akarom jelezni, hogy tudok róla de hogyan? Segítsetek!

2022. aug. 22. 19:51
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
50%

Huha

Nekem az az exem mondott ilyeneket hogy soha semmire garancia, meg nem tudni mit hoz a jővő, meg varatlan villamcsapások és ezek az elvek, aki épp onkine társkeresozott mögöttem(utolag tudtam meg)

Es aki az egyik elmondása szerint élete szerelmét siratta nagyon sokáig(7évea kapcsolat volt), nos mellette is társkeresozott..

Neki ilyen az ha vki neki az élete szerelme..

2022. aug. 23. 10:28
 32/46 anonim ***** válasza:
50%
Azert ne vegyel ra merget, hogy nem csalt meg. A ovszert 3-asaval csomagoljak, te 2-t talaltal meg. Ha 3-at talaltal volna, akkor maga a megcsalas meg nem tortent meg, csak felkeszult ra. De igy nincs mirol beszelni. En mar a nagy beszelgetest sem tartanam meg. Minek? Eleg annyi, hogy megcsaltal, lebuktal, soha tobbet nem akarlak latni. A magyarazatat sem kell vegighallgatnod, nem kotelezhet ra.
2022. aug. 23. 11:10
 33/46 A kérdező kommentje:
Hát ezaz.
2022. aug. 23. 13:43
 34/46 anonim ***** válasza:
49%

És nincs lehetőséged gyakran belenézni a pénztárcájába? Úgy értem ellenőrizgethetnéd, hogy ott van-e még mind a 2 óvszer. Ha csak 1 marad, akkor tuti a megcsalás, ha egy sem, akkor mondhatja azt, hogy kivette őket a pénztárcából mert véletlenül maradtak csak ott stb.

Ha pedig sokáig ottmaradnak, akkor lehet tényleg még előttetek vette és akkor használta el még.

2022. aug. 23. 14:16
 35/46 A kérdező kommentje:
Van rá lehetőség mert mindig elől hagy hanyagul mindent. A telefonját, táblagépét, tárcáját. Viszont tényleg nem néztem bele eddig semmibe, ezt tiszteletben tartom, a tárcája az egyedüli amibe most “jól belenyúltam”.
2022. aug. 23. 16:46
 36/46 A kérdező kommentje:
Na most derítettem ki a forrást. Lementünk a kamrájába keresni valamit és ott volt elől az egyik dobozban a felbontott, nagy kiszerelésű koton doboz. Kérdezem ez mi, azt mondta ez megvan egy ideje de úgyse kell, azért van itt. De ezek szerint innen rakta bele a pénztárcájába nem olyan rég.
2022. aug. 23. 20:39
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi a kérdés. Veled nem kell használnia, mégis egyik napról a masikra beletett a pénztárcájába kettőt. Valamiért csak beletette. Ne hagyd, hogy kimagyarázza, bár lehet beszopod neki.
2022. aug. 23. 20:43
 38/46 anonim ***** válasza:
0%

Lehet a haverja kért tőle.

Jo lenne tudni hogy amelyik napon a zsebébe kerult, aznap hol volt kikkel.

2022. aug. 23. 20:47
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
Basszus kérdező, te annyira lényegretörő vagy.....de komolyan, az én barátom már megizzadt volna a kérdéseimtől. Oké, kamrában volt egy halommal, de hahó ti nem használtok óvszert, akkor miért tartotta magánál.
2022. aug. 23. 20:54
 40/46 A kérdező kommentje:
Mert egy p*cs
2022. aug. 23. 22:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!