Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam az óvszereit. Hogyan tudassam vele viccesen?
Párommal csak 4 hónapja vagyunk együtt. Alapjáraton jól működött eddig a kapcsolatunk, szex is, de ma kaptam hidegzuhanyt. Kértem tőle egyszer pénzt kölcsön, mondta hogy ott van a tárcája, vegyem ki az oldalsó zsebből. Kivettem nem volt ott semmi más.
Ma visszaakartam tenni a kölcsön pénzt, némi extrával kiegészítve meglepetésül mert tudom, hogy általában meg van szorulva anyagilag és úgysem fogadná el. Erre ott van két óvszer amik csak 5 év múlva járnak le, tehát frissek, még azzal sem jöhet, hogy benne felejtette régről. Mi nem használunk ilyet, tabit szedek.
Meg akarom vele beszélni de borzasztóan érzem magam. Mégsem kellett volna belenyúljak, megérdemeltem…de ki vagyok akadva.
Valahogy poénosan akarom jelezni, hogy tudok róla de hogyan? Segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!