Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam az óvszereit. Hogyan tudassam vele viccesen?
Párommal csak 4 hónapja vagyunk együtt. Alapjáraton jól működött eddig a kapcsolatunk, szex is, de ma kaptam hidegzuhanyt. Kértem tőle egyszer pénzt kölcsön, mondta hogy ott van a tárcája, vegyem ki az oldalsó zsebből. Kivettem nem volt ott semmi más.
Ma visszaakartam tenni a kölcsön pénzt, némi extrával kiegészítve meglepetésül mert tudom, hogy általában meg van szorulva anyagilag és úgysem fogadná el. Erre ott van két óvszer amik csak 5 év múlva járnak le, tehát frissek, még azzal sem jöhet, hogy benne felejtette régről. Mi nem használunk ilyet, tabit szedek.
Meg akarom vele beszélni de borzasztóan érzem magam. Mégsem kellett volna belenyúljak, megérdemeltem…de ki vagyok akadva.
Valahogy poénosan akarom jelezni, hogy tudok róla de hogyan? Segítsetek!
Annyira megbíztál a fasziban, hogy óvszer nélkül szexelj vele, de annyira nem, hogy vicceskedés nélkül, őszintén kommunikáljatok.
Szuper.
Mit lehet ezen vicceskedni? Talán előveszed es nevetve ezt mondod; "Megtaláltam ezeket, gyere fujjunk belőle lufit! Vagy nem azért vetted??"
Nekem olyan lenne mint egy szívdöfés, nemhiszem hogy tudnék poénkodni. Bár a fajdalom is képes furcsaságokra.
Ki kellett volna venned a pénztárcából. Így egyértelmű lenne, hogy ha miattad vette, akkor szól. Ha más miatt, akkor hallgat és agyal, hogy hová tehette.
Amúgy, ha csak 2 db volt, akkor sanszos, hogy egyet már ellőtt.
Tudom, hülyeség volt ide kiírni és viccet csinálni belőle.
Tegnap miután megtaláltam az óvszereket, be is nyomtam két felest mert a zokogás kerülgetett és rögtön a fejembe szállt. Ez a fiú nagyon sokat jelent(ett) nekem. Ő volt az elmúlt évemben az egyetlen jó dolog ami történt. Nem vagyok kapcsolatfüggő de az első gondolatom az volt, hogy nem tudom őt elhagyni, most ez lehetetlen.
Azért írtam ki a kérdést mert azzal áltatom magam, hogy megnyugtató választ kapok tőle de azért se akadjon ki, hogy belenyúltam a tárcájába (amire csak egyszeri engedélyem volt) és megharagudjon.
Ez annyira rohadt egy helyzet. Ugyanis az óvszerek nem bizonyítják a közvetlen a megcsalást, ezek csak hülye tárgyak, talán kívülállóként röhögnék a helyzeten, hogy ez nem ok szakításra. Ugyanakkor ezek friss óvszerek és hogy most bukkantak fel a tárcájában, ami beszédes.
Tegnap beszélgetni próbáltam vele, hogy szerinte hova halad a kapcsolatunk, esetleg úgy érzi e, hogy lemarad valamiről az életben.
Azt mondta, semmire sincs soha garancia az életben, csak arra koncentráljak hogy nagyon szeret és mindent megtesz hogy boldog legyek mellette. Gondolom a garanciám a 2026-os óvszerig sem fog tartani…
Most már átgondoltam, tudom mi fog következni, a nagy beszélgetés és vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!