Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket bocsátanád meg nehezebben?
Figyelt kérdés
Ha a párod egy másik emberrel lefekszik érzelmek nélkül, vagy ha a párod egy másik emberrel találkozgat, programokat szervez, folyton rá gondol és nagyon erős érzelmeket táplál iránta ami talán a szerelem előszobája is, de nem történik öleléseken kívül semmi más.2022. aug. 16. 13:05
11/20 anonim válasza:
Mindkét esetben olyan a másik fél mintha nem is párkapcsolatban lenne. Mintha en neki nem is léteznék.
Nem is venném párkapcsolatnak ezt az egészet ha mást k.félnek azt sem, ha mással randizgatnak azt sem.
12/20 anonim válasza:
11. Vagyok nekem az 5.valasza is ez a kategoria hogy a masik valojaban már nem a kapcsolatában van, csak testileg van jelen.
Gusztustalanul inkorrektnek tartom az elszenvedő alanyt tartani hülyíteni, minden ilyen esetben.
13/20 anonim válasza:
12-es, akkor is, ha a férfi végül is a párjával marad, a másikkal megszakít minden kapcsolatot, "csak" fejben van vele?
14/20 anonim válasza:
13 az, hogy egyesek megalkuvók szivük joga. minden ember más. Nekem ha bárminemű tudomásom lenne 3.félről, kikacsintgatasokrol, en nem az vagyok, akinek ez a szerelem es kapcsolat.
15/20 anonim válasza:
Volt egy exem akinek plátoi szerelme az unokatesoja műnő felesége. Egyetlen egy nőnek se kívánok az exem mellett ilyen sorsot.
16/20 anonim válasza:
Mindkettő szakító ok. Az elsőt érzem rosszabbnak, mert ott az adott szavát szegi meg, csak, mert megteheti. A második ugyanolyan gerinctelen dolog, de nekem a fizikai hűtlenség a nagyobb hiba. Mert a bugyidat, alsógatyádat te irányítod. A másodikban nem az a gerinctelen, hogy másba szeret bele, vagy más fontosabb és jobb társaság lesz számára, mint a párja, hanem, hogy ezt utána még húzza, hülyítve a másikat. Csak, az előzővel szemben, ezt valahol megértem, erősebb indoknak tartom a szerelmet, mint, hogy viszket a nemiszerve. 13, valójában az a férfi se marad a párjával. Hiszen érzelmileg már kint van a kapcsolatból. Egyszerűen a kényelmesebb, egyszerűbb megoldást választja. Szerintem az a helyzet, mind a két félre nézve megalázó.
17/20 anonim válasza:
Egyiket sem. Megkernem, hogy tavozzon minel hamarabb.
18/20 anonim válasza:
Én nem tudok dönteni! Mind2nél véget vetnék a kapcsolatnak, és mimd2 nagy fájdalmat okozna!
19/20 anonim válasza:
Egyiket sem! Nyilván a második rosszabbul hangzik talán fájdalmasabb is sok embernek, de nekem az a tudat, hogy a párom egy másik emberrel volt együtt ha érzelmek nélkül ha nem.. valami mègis rávitte hogy megtegye nekem onnantól kezdve minden bizalom örökre megtörne. És maradjunk annyiban hogy mint a kettő undorító dolog.
20/20 anonim válasza:
Mindkettő megcsalás, egyformán rossz. Úgy érzem, hogy mindkét esetben kevés vagyok, csak más-más szempontból. Van egy olyan érzésem, hogy az érzelmi megcsalás csak ideig óráig létezik, aztán követi a fizikai.megcsalás is. Onnantól viszont szerintem egy viszonyról beszélünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!