Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartanak szeretőt?
Nem terveztem. Igazából egyáltalán nem terveztem már semmit, olyan durván mély depresszióban voltam. Elmentem otthonról és nem tudtam, hogy hazamegyek-e még vagy mi lesz.
Felhívtam a 20 évvel ezelőtti exemet, akivel valamilyen szinten tartottuk a kapcsolatot, tudtunk egymásról, néha beszéltünk. Hogy itt és erre járok, ha akar látni. Mindenféle hátsó szándék nélkül. Másnap tényleg összefutottunk, megöleltük egymást, beszélgettünk egy órát, és olyan érzés volt mintha kisütött volna a Nap. Mintha az utolsó pillanatban kihúzott volna a víz alól.
Ennek több mint egy éve.
Azóta is ő adja az energiát az itthoni túléléshez (alkoholproblémás és kicsit amolyan lelkileg bántalmazó, uralkodó férj, 4 gyerek, közülük a legkisebb sérült...).
És igen, amikor találkozunk - ritkán, kb havonta - akkor van sok (és számomra tökéletes) szex, de a kapcsolat lényege a lelki támogatás, a szeretete, a rajongása, az hogy önbizalmat ad, végre NŐNEK és élőnek érzem magam. Szóval a SZERETŐ szónak a valódi, eredeti jelentése az, ami nálunk van.
Van -e lelkiismeret-furdalásom?
Van, ha arra gondolok hogy ha a férjem nem jár félre, akkor ez neki biztos rossz érzés.
De nincs, ha arra gondolok, hogy nélküle már lehet, valami kamion alatt lennék kilapulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!