Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vannak nők akik csak érzelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak nők akik csak érzelmi viszonyra tartanak szeretőt?

Figyelt kérdés
Ha igen mennyit talàlkoztok? Vagy milyen időközönként beszéltek? Hogy viselitek?
2022. jan. 11. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem értem. Ha nincs testiség, azt hívják barátnak. Szóval igen, vannak barátaim.

35/N

2022. jan. 11. 20:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Màrmint ha nincs szex akkor csak baràt? Nem rossz gondolat!
2022. jan. 11. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs szex, akkor nem szerető.
2022. jan. 11. 20:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképp érzelmileg is meg lehet csalni a másikat...
2022. jan. 11. 20:59
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
Ez komplex. Amikor elkezdődik egy szeretői viszony, sokszor hosszú tépelődés előzi meg a dolgokat. A rózsaszin köd, bűntudat, ambivalencia. Én amikor megismertem a nagy Ő-t 7!! évig rühelltem, látni se bírtam a csajt. Aztán egy szép nap úgy alakult, hogy minden az ellenkezőjére fordult, és rájöttem mekkorát tévedtem. 5 hónapig tartott, mire összejött a szex, újabb 1 hónap amire a legjobb lett vele, amit életemben átéltem, mint spirituális kapcsolódás. Többnyire ezen kapcsolódás - és hiányok pótlásáról szól a szeretői viszony.
2022. jan. 11. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Inkább csak szexre, ha hajlando lenne a találkozóra és nem tologatni az időpontot😀😉
2022. jan. 16. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!