Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok akik szeretőt tartanak, hogy oldjatok meg hogy a pasi ne érezze meg?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy pl
..ha szex volt a szeretővel majd haza érve a otthoni pasi is akar nem okoz gondot hogy..
...vagy pl nem érzi meg ruhán vagy viselkedéseden?
2022. ápr. 3. 11:06
1/19 anonim válasza:
Párom előtt mindig fárast vagyok.Szeretőm elvisz hotelbe mielőtt a párom hazatér addigra otthon vagyok én is.Munkába elviszem a randis ruhát,ott átöltözök délután és estig a szeretőmmel vagyok.
2/19 anonim válasza:
Nem vett észre semmit. Mondjuk akkor már nem igazán volt köztünk szex, mivel nem szerettem, nem vonzódtam hozzá, nem akartam lefeküdni vele. El is váltunk.
4/19 anonim válasza:
Az a baj hogy ilyen retyedékek mint az első még szeretőt is talál magának.
6/19 A kérdező kommentje:
Értem.
1.. randira milyen ruha volt rajtad?
2022. ápr. 3. 11:21
7/19 anonim válasza:
Semmi nem tortent ,nem vette eszre
9/19 A kérdező kommentje:
Szerintem semmi baj ha a másik fél tudja és engedi,vagy ha a másik fél nem tudja
2022. ápr. 3. 11:41
10/19 anonim válasza:
Kiscsillag !
Nem azzal van a probléma, hogy szeretnél mással lenni.
Hanem azzal, hogy még együtt vagy az előzővel és a félreértés elkerülése végett ez férfiakra egyaránt vonatkozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!