Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csajok akik szeretőt tartanak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok akik szeretőt tartanak, hogy oldjatok meg hogy a pasi ne érezze meg?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy pl

..ha szex volt a szeretővel majd haza érve a otthoni pasi is akar nem okoz gondot hogy..

...vagy pl nem érzi meg ruhán vagy viselkedéseden?

2022. ápr. 3. 11:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
Én nem titkolom előtte, meg beszéljük, a kapcsolat elején így egyeztünk meg, hogy mindkettőnknek lehet más is.
2022. ápr. 3. 11:55
 12/19 anonim ***** válasza:
70%

Amikor jártam egy férjes asszonyhoz, neki se kellett megoldani, mert a férje munkamániás volt.

Konkrétan azt se vette volna észre, ha spermás arccal megy haza.

2022. ápr. 3. 12:31
 13/19 A kérdező kommentje:
12s az komoly
2022. ápr. 3. 12:49
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
Mondjuk otthagyom aki nem felel meg és akkor nem kell szeretőt tartani.
2022. ápr. 3. 14:56
 15/19 anonim ***** válasza:
5%
Vicces a kérdés. Amikor férfiak beszélnek vagy írnak nyíltan szerető tartásról, ott a válaszolók elküldik őket a vérbe, lepontozzák nulla százalékra, stb. Itt ha egy nő megcsalását kell támogatni, itt a segítő válaszok fel vannak pontozva..
2022. ápr. 5. 12:23
 16/19 anonim ***** válasza:

Le vannak pontozva, nemtom miről beszélsz.

Egyébként meg, van itt egy két megcsalt feleség, azoknak szokott elgurulni a gyógyszere teljesen, de ez a kérdés nekik nem releváns. Ők általában akkor teremnek ott, ha a férfi csalja az asszonyt vagy maga az általában szingli szerető ír ki kérdést, esetleg a megcsalt asszony, nyilván rájuk nézve ezek a szereplők okoznak idegbajt.

2022. ápr. 5. 12:33
 17/19 anonim válasza:
50%
14-es, igazad van. Csak a legtöbb primadonna nem szívesen hagyja ott a kényelmet és sok esetben pénzeszsák papucsot.
2022. ápr. 5. 13:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Az utolsoval egyet tudok érteni. Amikor már majdnem a nő szeme előtt történnek a dolgok, és még akkor is azt mondja, O meg akarja tartani a család képet. Mások előtt. Hát gratulálok. Csak azt megsem engedi, hogy a férje más mellett legyen boldog ,foggal-korommel ragaszkodik, és jön a gyerekekkel. Nem értem ,miért jó ez nekik. Az én házasságom is tönkrement, elengedtem, nekem már nem kell, hát had legyen boldog mással. És kicsi volt a gyerek is
2022. ápr. 5. 14:23
 19/19 A kérdező kommentje:
Nálunk 10 éves a gyerek. De együtt beszéltük meg hogy 3gyutt leszünk. 1 elvált gyereket nem latok a környezetemben aki jól viselte volna
2022. ápr. 5. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!