Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig működhet így ez a kapcsolat a barát barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Fél éve összejöttem egy lánnyal, nagyon jó minden meg minden csak van egy jó barát baratnőm, akivel havi egyszer összefutunk és jót szexelünk, de ez csak szex semmi érzelem nincs benne a barátnőmet szeretem.
Meddig működhet ez így ilyen formában..? Mit csináljak?
2022. aug. 11. 07:33
1/8 anonim válasza:
Mivan???
Van barátnőd de más nővel szexelsz?
2/8 A kérdező kommentje:
1. Az csak szex igen...
2022. aug. 11. 07:38
3/8 anonim válasza:
Ameddig le nem buksz.
Ameddig a szexpajtid meg nem unja.
Szeretni a faszodat szereted. Minden más felesleges rizsa.
4/8 anonim válasza:
Mekkora bunkó paraszt vagy. A barátnődnek menekülni kéne. A 'csak szex'éppen kimeríti a megcsalás, hűtlenség, figyelmen kívül hagyás definícióját
5/8 anonim válasza:
Ameddig ki nem derül, és ki nem vág a barátnőd, aki "szeretsz".
6/8 anonim válasza:
Várjunk lemaradtam. Szóval valami teljesen érthetetlen oknál fogva te azt hallucinálod, hogy a “csak (csak????) szex” az nem ugyanolyan megcsalás és nem undorító, aljas dolog? 🤦🏻♀️ No komment. Remélem a barátnőd rájön és úgy kibsz, hogy lábad nem éri a földet.
7/8 anonim válasza:
Ne haragudj de én sem tudtam követni, hogy most melyik barátnőddel mivan, és hogy melyiket szereted. Kúrni szereted mindkettőt ééés ennyi.
8/8 anonim válasza:
Jézusom, te drogozol vagy mi!?
Undorító. Adnék neked olyan szado sexet h az életbe nem mernél félrekúrni. Ha szeretnéd, tisztelnéd s nem csalnád meg!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!