Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak tetszik egy másik nő. Ha egy férfi évekig nem lép a nő felé semmit, az azt jelenti, hogy nem akar tőle semmit?
A párom 38 éves, az a lány meg a 20as évei elején.
Nem vagyunk mostanában túl jó viszonyba, hullámzó a kapcsolatunk. Néha teljesen elvagyunk, néha teljesen rideg. Gyerekünk nincs.
A párom nagyon nyitott ember, mindenkivel elbeszélget, elhülyéskedik, szóval nem csak ezzel a lannyal. Sok beszélgetésükről tudok. Hogy szívják egymás vérét hónapok óta, megörülnek egymásnak, vigyorogva integetnek egymásnak.
Hogy épp nagyon nem voltunk jóba, és a férjem mondta neki, hogy épp barátnőt keres, neki van-e párja.
Viszont régóta ismerik egymást, pár hónapja kezdődött ez, de nem lépett semmit a párom. Csak akkor csinálják ezt, ha a csaj munkahelyen találkoznak. Ami van, hogy hetente többször előfordul.
Az már nem a rossz kategória, ha nyíltan kikezd valaki mással. Konkrétan a felesége vagy és LETAGADTA, hogy kapcsolatban vagytok. Nyisd már ki a szemed, hány éves vagy, 15?
Engem azért háborít ez fel, mert egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egy közel középkorú no hogy lehet ennyire naiv és hogy ül fel annak, hogy szeretve és tisztelve van egy ilyen kapcsolatban. De mondom meg egyszer, te gondod, nekem nem lesz se jobb, se rosszabb, ha maradsz vagy ha mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!