Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A páromnak tetszik egy másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak tetszik egy másik nő. Ha egy férfi évekig nem lép a nő felé semmit, az azt jelenti, hogy nem akar tőle semmit?

Figyelt kérdés

A párom 38 éves, az a lány meg a 20as évei elején.

Nem vagyunk mostanában túl jó viszonyba, hullámzó a kapcsolatunk. Néha teljesen elvagyunk, néha teljesen rideg. Gyerekünk nincs.

A párom nagyon nyitott ember, mindenkivel elbeszélget, elhülyéskedik, szóval nem csak ezzel a lannyal. Sok beszélgetésükről tudok. Hogy szívják egymás vérét hónapok óta, megörülnek egymásnak, vigyorogva integetnek egymásnak.

Hogy épp nagyon nem voltunk jóba, és a férjem mondta neki, hogy épp barátnőt keres, neki van-e párja.

Viszont régóta ismerik egymást, pár hónapja kezdődött ez, de nem lépett semmit a párom. Csak akkor csinálják ezt, ha a csaj munkahelyen találkoznak. Ami van, hogy hetente többször előfordul.

2022. aug. 9. 12:53
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Az már nem a rossz kategória, ha nyíltan kikezd valaki mással. Konkrétan a felesége vagy és LETAGADTA, hogy kapcsolatban vagytok. Nyisd már ki a szemed, hány éves vagy, 15?

Engem azért háborít ez fel, mert egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egy közel középkorú no hogy lehet ennyire naiv és hogy ül fel annak, hogy szeretve és tisztelve van egy ilyen kapcsolatban. De mondom meg egyszer, te gondod, nekem nem lesz se jobb, se rosszabb, ha maradsz vagy ha mész.

2022. aug. 11. 15:39
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem vesz téged komolyan.Nincs köztük semmi tudod vannak azok a férfi típusok akik a melohelyükön nyiltan kikezd flörtöl más nőkkel ugy hogy otthon várja a párja .Otthon pedig vetít hogy nincs semmi köztünk .Persze színésznek elmehetne.Ez sztem gyerekes hozzáállás pláne ha mely ponton van egy kapcsolat akkor megoldani kellene a problémát nem más nőkkel flörtölgetni.Plusz az ilyenekből van a megcsalás.Párod nem lépett .
2022. aug. 15. 13:17
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
A párod nem lépett de sejtheted hogy miért .Te egy biztos pont vagy neki a csaj meg gondolom nem .Hiába fiatal csinos megnyerő stb ha más hapsik érdeklődését is felkelti .Erre van esze, tisztában vele ő hogy már nem olyan fiatal igy nem mer kockáztatni .Sok az a 4év nem boritana fel maximum ha te dobod őt .A leírtak alapjan sztem te jobban szeretheted a párodat mint ő téged .
2022. aug. 15. 13:21
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed alapján meg azt gondolom hogy téged ez zavar plussz nem bízol benne .Akkor minek vagy vele tudod milyen nyílt az a tipus aki flörtölget más nőkkel plussz azt érezteti veled hogy találna bármikor màs nőt ha veled már nem működne a kapcsolat és esetleg szakitanatok.Gerinctelen egy pali lehet .
2022. aug. 15. 13:28
 35/35 NTBS ***** válasza:
Nem feltétlenül, lehet csak nem mer.
2022. aug. 31. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!