Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A páromnak tetszik egy másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak tetszik egy másik nő. Ha egy férfi évekig nem lép a nő felé semmit, az azt jelenti, hogy nem akar tőle semmit?

Figyelt kérdés

A párom 38 éves, az a lány meg a 20as évei elején.

Nem vagyunk mostanában túl jó viszonyba, hullámzó a kapcsolatunk. Néha teljesen elvagyunk, néha teljesen rideg. Gyerekünk nincs.

A párom nagyon nyitott ember, mindenkivel elbeszélget, elhülyéskedik, szóval nem csak ezzel a lannyal. Sok beszélgetésükről tudok. Hogy szívják egymás vérét hónapok óta, megörülnek egymásnak, vigyorogva integetnek egymásnak.

Hogy épp nagyon nem voltunk jóba, és a férjem mondta neki, hogy épp barátnőt keres, neki van-e párja.

Viszont régóta ismerik egymást, pár hónapja kezdődött ez, de nem lépett semmit a párom. Csak akkor csinálják ezt, ha a csaj munkahelyen találkoznak. Ami van, hogy hetente többször előfordul.

2022. aug. 9. 12:53
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Jól kivagy használva és méltóságod se sok vaj , nő létedre.
2022. aug. 9. 14:00
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát, kérdező, amit a #4-ben leírsz, annak alapján ez a pasi nem a párod. Legalábbis ő nem tekint annak.
2022. aug. 9. 14:02
 13/35 A kérdező kommentje:

Nem 20 éves.

23-25 környékén van, de lényegtelen is.

Ha annyira érdekelné viszont szerintem már lépett volna. Elhagyna, ha annyira akarná őt.. azt mondjuk nem tudom, hogy a lány, hogyan áll hozzá..

nem lehet, hogy csak problémát látok már mindenhová?

A párom mindenkivel jó fej.

2022. aug. 9. 14:12
 14/35 anonim ***** válasza:
94%
Kerdező, a probléma ott van, hogy a pasi azt mondta: HA lenne komoly kapcsolata. Szerinted mennyire vesz téged komolyan? Mióta vagytok együtt?
2022. aug. 9. 14:26
 15/35 A kérdező kommentje:

Igen, ez a beszélgetés akkor volt, amikor elköltöztem.

De gondolom a lány azóta is úgy tudhatja, hogy még mindig nincs neki.

4. évet tapossuk.

Én lelépek, ha ő kellene neki. De szerintetek se elég jel ez arra, hogy érdekli? Csak jóba vannak?

2022. aug. 9. 14:40
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező sajnálom, hogy el kell szomorítsalak, de a párod már menni akar. Csak nehezére esik szakítani. Nem csak megcsalni fog, hanem le is fog lépni. Engedd el szerintem, ne alázd meg magad. Nem ér annyit. Vagy igen?
2022. aug. 9. 15:12
 17/35 anonim ***** válasza:
85%
Tisztázd vele, mit akar.
2022. aug. 9. 15:18
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Én ugy basz..m ki mint macskát szarni... Még választást adsz neki nincs benned semmi Női büszkeség 🤐🤐
2022. aug. 9. 17:51
 19/35 A kérdező kommentje:
18. Te miről beszélsz?
2022. aug. 9. 18:52
 20/35 A kérdező kommentje:

Nem volt köztük soha semmi, még azt se tudhatom ennyiből,hogy egyáltalán érdekli-e.

Kicsit bele élted magad.

2022. aug. 9. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!