Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A páromnak tetszik egy másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak tetszik egy másik nő. Ha egy férfi évekig nem lép a nő felé semmit, az azt jelenti, hogy nem akar tőle semmit?

Figyelt kérdés

A párom 38 éves, az a lány meg a 20as évei elején.

Nem vagyunk mostanában túl jó viszonyba, hullámzó a kapcsolatunk. Néha teljesen elvagyunk, néha teljesen rideg. Gyerekünk nincs.

A párom nagyon nyitott ember, mindenkivel elbeszélget, elhülyéskedik, szóval nem csak ezzel a lannyal. Sok beszélgetésükről tudok. Hogy szívják egymás vérét hónapok óta, megörülnek egymásnak, vigyorogva integetnek egymásnak.

Hogy épp nagyon nem voltunk jóba, és a férjem mondta neki, hogy épp barátnőt keres, neki van-e párja.

Viszont régóta ismerik egymást, pár hónapja kezdődött ez, de nem lépett semmit a párom. Csak akkor csinálják ezt, ha a csaj munkahelyen találkoznak. Ami van, hogy hetente többször előfordul.

2022. aug. 9. 12:53
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Én csak annyit tudok biztosra, hogy csinos nő akivel elnevetgél, amikor találkoznak. Meg talán kicsit teszi előtte a szépet, hogy ohh ha könyv barátnője lenne ezt meg azt nem csinálná. De ezt amikor nagyon rosszban voltunk. Ti sem tudtátok ennyiből megmondani, hogy jelent ez bármi komolyabbat..
2022. aug. 9. 18:57
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Ezt tőle kellene megkérdezni.
2022. aug. 9. 20:02
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Persze nem volt köztük semmi....

Se ruha se levegő... jaj kis naiv

2022. aug. 9. 21:23
 24/35 A kérdező kommentje:

Mondom, nem volt.

Nem megcsalna, hanem elhagyna. Mar ígyis afelé haladunk, mint mondtam. Csak kíváncsi voltam, hogy érdekelheti-e át az a lány vagy csak jóba vannak.

Most nem vagyunk a legjobban, de nem érzem menthetetlennek.

Pont azokról kéne lemondania, amikről neki azt kamuzta, hogy befejezné, ha lenne komoly kapcsolata. Hát eddig nem tette.

2022. aug. 9. 21:52
 25/35 anonim ***** válasza:

Borzasztó naiv és ostoba vagy.

Ez a “mindenkivel jóban van” kifogás arra, ha flörtöl is más nőkkel? Mert úgy látom, sikerült felulnod a hazugsagara.

Négy éve vagytok együtt, de semmit nem er ez a kapcsolat. Lehet, jobb lett volna, ha előbb kiismered, mielőtt hozzamész.

De az is jó, ha vele maradsz, legalább nem tesztek senkit tönkre lelkileg, aki normális :D

2022. aug. 10. 07:59
 26/35 A kérdező kommentje:

25, kicsit sem toltad túl?

Milyen tönkre tesz idegileg te miről beszélsz? Az én kérdésemre akartál reagálni?

Kicsit ingerszegény életed lehet, ha az kiveri nálad a biztosítékot, amiket itt leírtam.

Nehogy már te mondd meg, hogy mennyit ért a 4 évünk, mivan veled.. én a mostani problémánkról írtam, miért kéne regényeket írnom, hogy mennyi szép is volt benne?

2022. aug. 10. 12:01
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs semmiféle gondom, olyan kapcsolatban vagy, amilyenben csak akarsz. Az is jó kapcsolat, ahol tok jofej a párod de amúgy embert ölt. Van olyan, hogy egy rossz tett tönkre tesz száz jot. Az, hogy így megaláz téged és te ezt tűröd, az a te gondod, hidd el, öt baromira nem érdekli.
2022. aug. 11. 14:31
 28/35 anonim ***** válasza:
De amúgy nem is tűnik fel, hogy itt mindenki rajtad kívül egyöntetűen egy véleményen van? Kicsit el kene gondolkozni, hogy kinek a gondolkodása abnormális.
2022. aug. 11. 14:31
 29/35 A kérdező kommentje:
27. Megint elszaladt veled a ló, mint a 25-ös válaszodban is.
2022. aug. 11. 15:29
 30/35 A kérdező kommentje:

"Borzasztó naiv és ostoba vagy."

"Négy éve vagytok együtt, de semmit nem er ez a kapcsolat."

"De az is jó, ha vele maradsz, legalább nem tesztek senkit tönkre lelkileg, aki normális :D"

Miről beszélsz megint? Ahogy látom ilyen túlzó baromságokat csak te írtál, egyáltalán nem egyöntetűen ilyenek a válaszok.

Tönkre tenni lelkileg. 😂

Mi nem bántalmazzuk egymást, nem őrjöngünk, nem beszélünk rondán egymással. Érezd már miket beszélsz.

Rossz a kapcsolatunk JELENLEG. Ezt el is mondtam.

2022. aug. 11. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!