Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a szerető komolyra akarja terelni?
Figyelt kérdés
Fél éve csalom a feleségem egy közös ismerősünkkel, de most komolyabbra akarja fordítani. Nekem nem tetszik a dolog, kényelmes így. Hogy lehet erről lebeszélni és megtartani csak szeretőnek?2022. aug. 5. 17:48
11/16 anonim válasza:
Így jár, aki nem beszéli meg előre a kereteket! Én semmiképpen nem hitegetném a szeretőt! Elmondanám, hogy a kapcsolat köztetek a jövőben is szeretői maradhat! Ha ezt el tudja fogadni, akkor rendben, ha nem, azt is megérted, de akkor sajnos nem fog működni a dolog.
Piszkosul nehéz dolog, a legtöbb ember erre alkalmatlan…. Értelemmel kell szabályozni az érzelmeket. Ráadásul a nők teljesen másképpen gondolkodnak, sokkal inkább érzelmi lények, nagy a biztonság igényük.
Nekem azok a szeretői kapcsolataim voltak sikeresek, ahol már az elején tisztáztunk mindent, senki nem várt többet a másiktól, mint ami. Bele lehet szeretni a másikba, nem az a gond. A gond az, hogy észnél kell lenni!
12/16 anonim válasza:
És még valami: a szerető és a szex partner minőségi különbség!
13/16 A kérdező kommentje:
11 Köszi a választ. Szerintem így teszek.
2022. aug. 5. 18:59
14/16 anonim válasza:
Kérdező, az is segít, hogy részletezitek mit lehet, mit nem. Ebben benne van a chat, a telefon, a találkozások stb. Maga a keret is biztonságot ad a nőnek. Ebben azonban legyél korrekt!
15/16 anonim válasza:
Most már totál mindegy, mit csinálsz. A nő szerelmes, és szerelmesen az ember agya néha elborul. Lehet, csak sértetten elhagy, lehet, azt gondolja, majd ő tesz róla, hogy szingli légy.
16/16 anonim válasza:
Ha nem viszonzod a szerelmet kitàlal a nejednek....ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!