Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt mondtam egy másik nőnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mondtam egy másik nőnek?

Figyelt kérdés
Nekem feleségem van hosszú évek óta, meg van egy gyerekem is. Van egy lány a munkahelyemen, aki nagyon aranyos, kis segítőkész. Ma mondtam neki, hogyha meglátom mindig jó kedvre derít. Ezt többször is mondtam már neki. Ma viszont nagyon csúnyán leosztott, bunkó volt. Azt mondta, hogy "köszi de nem igazán érdekel". Lehet azt hiszi akarok tőle valamit? Nem csalnám meg soha a feleségem. De nagyon nem esett jól amit mondott. Ő volt bunkó, vagy én videlkedtem úgy, hogy félre értsen?
2022. aug. 3. 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Elég félreérthető voltál,pláne ha már többször is mondtad ezt neki.
2022. aug. 3. 20:08
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Hát nem tudom, elég behízelgő stílusod lehet, ha ilyeneket mondogatsz..
2022. aug. 3. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Tudja hogy van feleséged?

Ez felér egy flörttel. Lehet ő többet gondolt a bókjaidba, és közben megtudta hogy nős vagy.

2022. aug. 3. 20:22
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Erősen félreérthető szöveg....
2022. aug. 3. 20:33
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem hagyj fel ezzel a stílussal. Fölöslegesen kevered a kártyát: a mai nők nem igazán kívánják a bókolást sem.
2022. aug. 3. 21:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy van feleségem hiszen közel 5 éve egy épületben dolgozunk, napi szinten találkozunk. 20 évvel fiatalabb majdnem nálam, kedvelem mert egy nagyon jó lelkű lány. Ő az akit ha meglátok elmosolyodom de ennyi, nem akarok félre lépni. Nem tudom megéri-e tisztázni ezt vele...
2022. aug. 3. 21:12
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

Nem viselkedtél úgy, hisz nem akartad.

Nem volt bunkó, legalább is a szöveg nem bunkó, de te élted meg, és ha nem tudod, nem tuti, hogy az volt.

Mostantól ne mond neki mi lesz veled amikor meglátod. Problem solved.

2022. aug. 3. 21:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri meg tisztázni, elég, ha leállsz a félreérthető mondatokkal.
2022. aug. 3. 21:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem köszi a választ.
2022. aug. 3. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!