Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik lánnyal beszéltem chaten és mondtam neki nem tudom elérni, mondta másik Fb-ja van és írt nekem üzenetet, hogy oda írhatok, de mikor írtam neki nem válaszolt rá, és az üzenetemet megnézte. Mi lehet az oka?
Ha nem ír, akkor tuti nincs más választásod mint ahogy írtam is személyesen bepróbálkozni. Kicsi az esély hogy bejön ha már fb-n sem akar nagyon dumálni, de érdemes megpróbálni ha például személyesen a testbeszéd alapján úgy veszed le, hogy vonzódik hozzád. (Állj hozzá csak fél lépéssel közelebb mint szoktál, figyeld h hogy reagál rá, ha látványosan menekül az nem jó)
Ha nem jön össze, akkor elmondhatod, hogy te megpróbáltad, és akkor nyugodtan hagyhatod a francba az egészet, ahelyett, hogy 1 hónapon keresztül őrlöd magad, hogy most ír vagy nem ír mivanmár...
Azzal meg nem kell foglalkozni h jár-e valakivel az illető. Ha nagyon bejössz a csajnak úgyis lapátra teszi a másikat. Meg lehet hogy nem is érzi igazán jól magát azzal akivel épp van, csak momentán "nincs más" alternatívája. Akkor könnyű dolgod van.
attól még beszélgetni lehetne vele,csak nem tudom mit írjak neki,személyesen nem ismerem csak gépről,Fb-on írtam neki,mindig visszaszokott írni most nem,pedig ő mondta nekem,hogy írhatok neki,miután kérdeztem hol lehet elérni
nem tudom mitévő legyek? én nagyon megkedveltem és szép lány:)bár lehet nem kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!