Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul tettem meg kérdeztem?
Figyelt kérdés
Ma a szeretőmtől megkérdeztem, hogy rajtam kívül van más nő aki fel jár hozzá, és azt válaszolta ne foglalkozz azzal amivel nem kell.
Nekem kicsit flegmának tünt ez a válasz.
2022. aug. 1. 14:50
11/17 A kérdező kommentje:
9. Jajj nem akarok semmit tőle, jó volt ami volt de vége.
2022. aug. 1. 15:55
12/17 anonim válasza:
a trippert mondjuk nem kéne elkapni, tehát igen is van közöd hozzá ..
13/17 anonim válasza:
Te is csak a szeretője vagy nem a párja. Sajnos aki ilyen státuszba van,az ne várja el azt,hogy mellette nem ismerkedik senkivel,meg nincs más.
14/17 anonim válasza:
De attól még kérdezni lehet. Ha te is válaszoltál rá neki rendesen neki is kéne
15/17 anonim válasza:
A 10-esnek teljesen igaza van. Amúgy nekem is van szeretői kapcsolatom, és tisztáztuk az elején, hogy ő foglalt, nekem meg vannak kalandjaim, ill. más rendszeres partner is képbe kerülhet. Így nem kell titkolózni, találgatni, kummantani, és tudom, hogy miért nem ér rá sűrűn, és én sem kerülnék kellemetlen szituba, ha mondjuk az utcán meglátna mással.
16/17 A kérdező kommentje:
De engem nem zavar ha van valakije, hát miért zavarna ha nekem is van.
Ezt a kérdést csak azért tettem föl mert ő is kérdezett erről arról, és normálisan válaszoltam. Nem azért kérdeztem mert féltékeny vagyok, vagy bármi komolyat szeretnék tőle... Csak egy sima kérdés mert nem volt amit kérdezek.
Annyit tudok róla hogy van egy exe, és van egy közös gyerek.
Sőt láttam is az exével egyszer de mégcsak nem is mondtam soha "képzeld láttalak" mert nem is érdekel. És egyedül lakik a pasi, lehet ezért kérdeztem.
2022. aug. 1. 17:18
17/17 A kérdező kommentje:
15. Amúgy nem beszéltünk meg semmit mert másképp is eléggé beképzelt és flegma, eleinte mindig leráztam, nem néztem meg ha írt hogy ne lássa. Aztán egy reggel untam magam és vissza írtam, nem lehet tőle semmit kérdezni vagy meg beszélni mert mindig kitérő válaszokat ad.
2022. aug. 1. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!