Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Feleségek, miért bocsájtjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, miért bocsájtjátok meg a megcsalást?

Figyelt kérdés

Az anyagiak miatt? A gyerek(ek)?

És mit tesztek akkor ha a férjetek szeretője terhes lesz?

A férjem lebukott, hogy viszonya volt egy nővel, akiről megtudtam, hogy várandós. Rá sem merek kérdezni a férjemnél, hogy az övé-e.

2022. júl. 29. 00:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A kerdest elolvastad? Megbocsatasra várnak érvelést!

Akkor ne azt pontozgassák már aki erre válaszol.

Ha nincs érved minek irsz.

2022. júl. 29. 09:49
 12/16 A kérdező kommentje:

Sokszor olvastam már olyat, hogy valaki így is a férjével maradt. Őszintén már évek óta nem a legjobb a kapcsolatunk de a gyerekek miatt elvagyunk egymással. Azt még talán el is nézném a körülmények miatt, hogy félrelépett, de egy gyereket hogyan.

Megalázó lenne számomra ha kiderül.

A házunk közös, vagy egyikünk kifizeti a másikat vagy eladjuk. Csok egyéb nincs. A férjemnek nagyon jó kapcsolata van a gyerekekkel ezért lenne nagyon nehéz. De ezt nem tudnám elviselni, hogy mindenki mit gondol rólam.

2022. júl. 29. 18:55
 13/16 anonim ***** válasza:
de mindenki honnan tud róla, hogy megcsalt téged?
2022. júl. 29. 19:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Én őszintén szólva azért bocsátottam meg, mert közös a ház, és nem akart elmenni semmiképp, kifizetni nem tudtam volna, amúgy is hitel van rajta, én nem tudtam volna egyedül albérletet fenn tartani, máshoz nem tudtam volna menni lakni kisgyerekkel, és nem is szerettem volna. Így próbálom túl tenni magam rajta ...már 2 éve, de mindennap eszembe jut és a mai napig nem tudok benne bízni. De ha teherbe ejtette volna, azt már nem tudtam volna lenyelni.
2022. júl. 29. 21:22
 15/16 A kérdező kommentje:

13, mindenki most még nem tud róla de én is úgy hallottam a nőről, hogy terhes, elég kis város ez. Még az elején van, de nemrég bukott le a férjem vele, így benne van a pakliban, hogy ő az apa. Amúgy tényleg mindentől függetlenül nem tűnik ilyen rosszéletű nőnek, teljesen átlagos.

A férjemen éreztem, hogy nem itthon járnak a gondolatai, talán szerelmes is lett.

Nem érzem azt, hogy tudnék így élni, hogy mindenki ezen csámcsog. De a gyerekekkel mi lesz

2022. júl. 29. 23:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Mi lett veled kérdező?

Egyébként nem értelek. Téged jobban érdekel az, hogy ki mit fog majd gondolni ha elváltok, meg kiderül, mint a saját tartásod?

Inkább élnél egy látszat életet, miközben azon rettegsz mindennap, hogy mikor fogják megtudni a környezetedben?

Ha gyereket csinált neki, kell hogy legyen annyi tartásod és női büszkeséged, hogy nem nyeled le ezeket. Akkor is, ha csámcsognak rajtad majd x napig. De így még mindig van lehetőséged arra, hogy boldog legyél és találj olyan férfit, aki meg is becsül téged. De a férjeddel így már soha nem lesztek együtt boldogok.

2022. okt. 31. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!