Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, miért bocsájtjátok meg a megcsalást?
Az anyagiak miatt? A gyerek(ek)?
És mit tesztek akkor ha a férjetek szeretője terhes lesz?
A férjem lebukott, hogy viszonya volt egy nővel, akiről megtudtam, hogy várandós. Rá sem merek kérdezni a férjemnél, hogy az övé-e.
A kerdest elolvastad? Megbocsatasra várnak érvelést!
Akkor ne azt pontozgassák már aki erre válaszol.
Ha nincs érved minek irsz.
Sokszor olvastam már olyat, hogy valaki így is a férjével maradt. Őszintén már évek óta nem a legjobb a kapcsolatunk de a gyerekek miatt elvagyunk egymással. Azt még talán el is nézném a körülmények miatt, hogy félrelépett, de egy gyereket hogyan.
Megalázó lenne számomra ha kiderül.
A házunk közös, vagy egyikünk kifizeti a másikat vagy eladjuk. Csok egyéb nincs. A férjemnek nagyon jó kapcsolata van a gyerekekkel ezért lenne nagyon nehéz. De ezt nem tudnám elviselni, hogy mindenki mit gondol rólam.
13, mindenki most még nem tud róla de én is úgy hallottam a nőről, hogy terhes, elég kis város ez. Még az elején van, de nemrég bukott le a férjem vele, így benne van a pakliban, hogy ő az apa. Amúgy tényleg mindentől függetlenül nem tűnik ilyen rosszéletű nőnek, teljesen átlagos.
A férjemen éreztem, hogy nem itthon járnak a gondolatai, talán szerelmes is lett.
Nem érzem azt, hogy tudnék így élni, hogy mindenki ezen csámcsog. De a gyerekekkel mi lesz
Mi lett veled kérdező?
Egyébként nem értelek. Téged jobban érdekel az, hogy ki mit fog majd gondolni ha elváltok, meg kiderül, mint a saját tartásod?
Inkább élnél egy látszat életet, miközben azon rettegsz mindennap, hogy mikor fogják megtudni a környezetedben?
Ha gyereket csinált neki, kell hogy legyen annyi tartásod és női büszkeséged, hogy nem nyeled le ezeket. Akkor is, ha csámcsognak rajtad majd x napig. De így még mindig van lehetőséged arra, hogy boldog legyél és találj olyan férfit, aki meg is becsül téged. De a férjeddel így már soha nem lesztek együtt boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!