Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, miért bocsájtjátok meg a megcsalást?
Az anyagiak miatt? A gyerek(ek)?
És mit tesztek akkor ha a férjetek szeretője terhes lesz?
A férjem lebukott, hogy viszonya volt egy nővel, akiről megtudtam, hogy várandós. Rá sem merek kérdezni a férjemnél, hogy az övé-e.
Az, hogy homokba dugod a fejed nem megoldás. Legalább kérdezd meg tőle, hogy mik a tervei, és hogy tőle van -e a gyerek. Ha együtt maradok is hiányozni fog a kasszából a gyerektartás összege, nem beszélve, hogy majd jár láthatásra, meg jön a gyerek, ha nagyobb lesz.
Ehhez én biztos nem vágnék jó képet!
Mi lesz ha elváltok?
- Van hitel?
- Van hol laknod?
- Van fizud?
- Van gyerek?
- ...
Ilyet az szokott "megbocsájtani", akinek nincs hova menni válás után, meg vissza kell fizetniük a csok-ot, és mínusz húszmillióval indul az új életnek.
A megbocsájtás azt jelenti, hogy kényszerből egy fedél alatt maradnak. De a harag, a sértettség megmarad, a bizalom oda, szólni se tudnak egymáshoz normálisan. A házasságnak gyakorlatilag vége, így már nem is érdekli őket, hogy kivel szexel a másik, csak őt hagyja békén.
Más se kulonb
Minimum 50% az esely vagy több arra, hogy a kovetkezo pasi se lenne szent.
És akkor mi van, ha a következő se szent? Kivágom azt is, aztán jónapot. Ha meg azt gondolom, hogy egyik se különb, és mind meg fog csalni úgyis, akkor elvagyok boldog szingliként. Mivel vannak gyerekeim, barátaim, így nem lennék magányos, maximum a szex marad ki. Viszont inkább vagyok boldog és szingli, mint kihasznált, megalázott rongy egy xar kapcsolatban.
De ez én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!