Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha megcsalt a párod milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsalt a párod milyen kérdéseket tettél fel? Őszintén válaszolt? Mire ne kérdezzék rá?

Figyelt kérdés

2022. júl. 27. 12:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
40%

"A megcsalt fél soha nem hibás"

Azért el tudok ilyet képzelni. Barátnőm 2 éve nem feküdt le a férjével. Próbált vele beszélni erről, de mindig elzárkózott, majd közölte, hogy külföldön talált állás, havonta jár haza. Én akkor kérdeztem, hogy és miért nem váltok el? Hát, közös gyerek, lakáshitel stb.

De keresett magának szeretőt, és persze le is bukott. A pasi teljesen fel volt háborodva. Én nem is értettem az egészet, azt hitte ez így működni fog?! Szóval ebben az esetben azt gondolom, hogy igenis hibás volt a megcsalt fél.

2022. júl. 27. 15:25
 22/26 anonim ***** válasza:
95%
Egy kérdést tennék fel. Mikor költözik? Mert egyetlen pillanatra sem tudnék megbízni benne ezután. Meg nem is szeretnék így élni, csak egy életem van nekem is.
2022. júl. 27. 16:04
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Úgysem fog a kérdéseidre őszintén válaszolni. Egyrészt tudja h ezzel megalázott téged így ezert sem. Kár is a kérdés. Én ilyen helyzetben annyit szeretnék h vallja be legyen korrekt , álljon elem h ez történt . Aztán kalap, kabat.
2022. júl. 27. 17:33
 24/26 anonim válasza:
100%

39 èves voltam amikor kiderült,hogy a férjem megcsal egy nàla is jóval idősebb hölggyel màr kb 8 ève tartott a kapcsolatuk.Azt mondtam ,menj el oda ahol eddig voltàl.Elment ,elköltözött a közös otthonból.Persze jönni szeretett volna vissza,de mondtam Nem!

Tudni kell azt ,hogy ez nem az első és nem a második volt ,de azokat tagadta... nyílvàn nem vagyok hülye.Igazak voltak.

Rà pàr èvre sikerült eladni a közös hàzat.Fele -fele

Vettem fel hitelt egyedül. Két gyerek.Fiam akkor 16 ,lànyom 7 éves volt amikor kiderült a sztori.

Most a sajàtomban èlek 2 ève .Igyekszem megoldani mindent.Nem mondom ,hpgy minden könnyű ,nem adom fel ès minden sikeresen megoldok.Vègre egy nyugodtabb boldogabb èletem lett!

Hogyha megcsalt ,megcsal màskor is !

Tiszteld magad !

Te vagy a legfontosabb.

Mèg vèletlen se add meg azt az örömöt neki,hogy lássa ,hogy szenvedsz. Attól nem.fog megjavulni semmi,csak te lelkivilàgod megy tönkre.!

Hogyha nem tudsz lèpni ,sajnos akkor ezt el kell fogadnod.

Kèrdezni felesleges.

Minden kèrdèsre egy őszinte válasz ,tőr a szívbe...

Ez csak akkor jó,ha a vàlasz utàn szàndèkozol nèlküle èlni... mert akkor lehet az,hogy :na ülj le faszikám és mondj el mindent!

2022. júl. 31. 12:44
 25/26 anonim ***** válasza:

Ahány eset, annyi féle. Mindegyik egyedi kezelést igényel. Sok múlik azon, hogy a megcsalt mennyire tud függetlenedni és mennyit veszít a hirtelen elválással. A gyerekek, közös vagyon, stb. is belejátszik. A megcsaltnak hosszú távra előre tekintve kell elemeznie a lehetséges változtatások, vagy nem változtatás hatásait és az alapján dönteni. Pl. szervezhet egy saját mű-félrelépést, amivel a párját is gondolkodóba tudja ejteni, de adott esetben tudja bizonyítani, hogy csak trükk volt.

Többen írták, hogy csak annyit kérdeznének, mikor talál új lakhatóságot a megcsaló. No ez mondjuk teljesen alkalmazhatatlan, ha a megcsaló ingatlanában élnek...

Én legelőször magamba néznék, adtam-e okot a megcsalásra. Pl. egy fiatal ukrán/orosz kiskatona, akit olyan sérülés ért, ami gondot okoz a kapcsolatban, éppen elvárhatja a hűséget, de lehet megértő is és megelégedhet a szeretettel, ragaszkodással, gondoskodással és elnézheti a külső örömszerzést a párjának.

Alapvetően megkülönböztetném a változó partnerekkel való megcsalatást egy tartós partnerrel való megcsalástól. A változó inkább azt jelzi, a megcsalt nem nyújt eleget a megcsalónak. A tartós kapcsolat problémásabb, mert lehet érzelmi kötődés is a megcsaló és tartós partnere között, amiből nehezebb kiutat találni. Ilyenkor felmérném a lehetőségeimet minden téren, és ha nem sokkal rosszabb lenne, mint az aktuális, akkor válnék.

A sokféle eset között el tudok képzelni egy valamilyen ok miatt idő előtt impotenssé vált férjet, akit egy idő után megcsal a felesége. Ebben az esetben nyilván a férj is oka. Erre a problémára már van megoldás, de sok férfi nem ismeri, vagy idegenkedik. Pedig igazi kapcsolatmentő lehet.

Egy másik megoldás, ami megtörtént, hogy a megcsalt vadász férj a mindig nála lévő tőrével erős felindulásból (?) megölte a megcsaló párját. 8 év után szabadult jó magaviselettel...

A legnagyobb gond a házasságkötési szerződés megszegésének szankcionálatlansága a magyar törvényben. Az iszlám országokban egész más egy ilyen kérdésnek a perspektívája...

2022. aug. 3. 18:54
 26/26 anonim ***** válasza:
Hogy miért jobb ő nálam, milyen gyakran csinálták, a csaj párja tud e róla, akkor amikor azt mondta, hogy xy helyen van, az igaz volt, vagy akkor is vele volt, szerelmes e belé, ha tehetné, most vele lenne e, ilyenek. Nem vallott be mindent, sokat tagadott, de láttam az üzeneteket, nem vagyok hülye. Egyébként akkor láttam utoljára. Szerencsére nem laktunk együtt meg nem voltak egymásnál cuccaink, úgyhogy hamar tudtam szakítani.
2022. aug. 6. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!