Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalt a párod milyen kérdéseket tettél fel? Őszintén válaszolt? Mire ne kérdezzék rá?
Mégis mit lehet kérdezni a miérten kívül? Hol, hányszor, mikor.
A pózokat azért ne kérdezd meg.
Nem bulvármagazin a párom, hogy a (szaftos) reszletek érdekeljenek.es még azokkal is magamat kinozzam.
Mondjuk en helybol szakitok koltozok, ha megcsalnak. A masik kiderult, hogy nem szeret. Nekem csak ennyi is elég. Nincs több kérdésem.
De pl egyik exemrol utolag szakitas utan mondták el a haverok hogy egy vidéki lábszagu csajt szedett fel diszkoban es kb mindenki az exem is a csajon röhögött mekkora tré.
A kaocsolatban csak annyit tudtam kimaraft ejszaka, megcsalt lelépek. Utolag kaptam ennyi infot.
Úgysem fog őszintén válaszolni.
Eleve a megcsalók csak akkor kezdenek bocsánatért könyörögni meg mindent szánni-bánni, mikor lebuktak. Lebukás nélkül meg nyugodt szívvel hülyítenének tovább. Milyen őszinteséget vársz akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!