Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalt a párod milyen kérdéseket tettél fel? Őszintén válaszolt? Mire ne kérdezzék rá?
9# van aki csak azert csal mert nincs otthon a páfja ő meg ráér.
Nem a masikra kell kenni
Bnom pl terhesen volt korhazban bevérzés miatt a párjával osszefutottam a korhazban, erre rámállt es meg akart d.gni. csak mert ráér.
Szerintem felesleges a “miértet, hányszor, kivel, hol”-t megkérdezni.
1. Nem változtat a tényen, hogy elárult.
2. Neked nem lesz jobb ettől
3. Lényegtelen, mert aki így áll egy kapcsolathoz annak mindig lesz “oka” rá
4. Megadod az esélyt arra, hogy megmagyarázza, ezzel megint behúzod magadat ebbe a spirálba, s ebből nincs menekvés
5. Annyit kérdeznék mikor szedi össze a cuccait
Én nehezen tudnék túllépni rajta, kidobnám.De én férfi vagyok, te nő.Érezhetően ha sok kérdés merült fel benned és agyalsz a dolgokon, akkor nem akarnál kilépni belőle.. Ilyen szemmel az okot, okokat próbálnám meg feltárni.Tehát hogy miért tette...mi a probléma? A másik hogy mit szeretne ő ezután? Külön utakon akarja folytatni, vagy megbánta a dolgot, és szeretné veled folytatni.Ha így van, akkor az első kérdés orvoslása a cél.Feltárni az okokat és változtatni, olyanná tenni az életeteket, ami nem vezet újra ehhez.
Szerintem minden más kérdés felesleges és értelmetlen...hogy ki a másik nő, mióta tartott.A te szemszögedből csak az a fontos hogy miért és hogy hogyan tovább...
Részben te is hibás vagy azért hogy megcsalt!
A megcsalt fél soha nem hibás. Mert eleve megcsalás HELYETT beszelni kellett volna vele a kapcsolatrol vagy minimum jelezni hogy bocsmár de megd.gok mást vagy egyenesen szakitani.
A megcsalás mindig övön aluli ütés, csalás átverés.
"A megcsalt fél soha nem hibás"
Egy kapcsolatban 2 ember van.2 ember kell ahhoz is hogy az a kapcsolat jól működjön.És ahhoz is hogy elromoljon! Mindkét fél hibás a legtöbb esetben.Ha az egyik fél egy harmadik személynél keresi a boldogságot, akkor már arra se tartja érdemesnek a másikat hogy megbeszélje vele a problémákat, úgy érzi hogy felesleges, meg már nem javulna meg semmi.
Akit megcsalnak éreznie és látnia kéne hogy problémák vannak a kapcsolatában,hogy nem úgy működik már mint ahogy kéne.Sokan el vegetálnak egy kapcsolatban...holott egy kapcsolat fenntartásáért mindkét félnek folyamatosan tenni kell, dolgozni érte. Úgyhogy ugyanúgy hibás az akit megcsalnak és ugyanúgy aki megcsal.Az hogy ilyet tesz aljas húzás, de ettől még nem lesz hibásabb a másiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!