Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jogosan zavar hogy a férjével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavar hogy a férjével is együtt van?

Figyelt kérdés

Van egy fiatal tanár, 27 éves.Van férje, de ismerkedik mellette titokban.Én egy 10essel idősebb vagyok.Így ismertem meg, sokat beszélgetünk, volt már találkozásunk is, többször is szexeltünk.Kielégítőnek gondolja a kapcsolatunkat, amolyan barátság extrákkal, mert sokat csevegünk online.Másokkal tudtommal jelenleg nem ismerkedik.

Viszont sokszor van hogy lepattint a férje miatt, mert valami programra mennek, vagy szexelnek.Mármint többször volt már példa hogy ezért nem tudtunk beszélgetni az adott napon.Nem féltékeny vagyok vagy ilyesmi, de mégis zavar és valahol elvárnám azt hogy ha velem van és velem tart fenn ilyen kapcsolatot, akkor a férjétől tartsa meg a távolságot és ne szexeljen pl. vele.Nekem legalábbis nem tetszik a gondolat, hogy vele is együtt volt.

Persze sose hoztam ezt fel, meg nem is akarom...de titkon elvárnám ezt tőle mégis.

Jogosan? Vagy nem?

2022. júl. 2. 18:05
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező én megértelek, mint gyakorlott szerető és nő. A szeretők élete nagyon nehéz és egyáltalán nem fenékig tejföl. Egy férfinál ráadásul ott a birtoklási ösztön is, ami teljesen természetes, évezredek óta így van.

Kérdésedre a válsz, hogy jogos-e, ez attól függ, hogy miben egyeztetek meg! A kapcsolat elején erősen ajánlott ezeket a szabályokat lefektetni. Van olyan, aki párhuzamosan él kapcsolatokat, etikusan, ők a poliamor emberek. Itt a társakkal megegyeznek mindenben, aminek a keretei változók lehetnek.

A klasszikus szeretői kapcsolatban titkolózás van, amit nem lehetne fenntartani így, hogy az eredeti pár hirtelen változtat a szokásain. Ha a nő, vagy a férfi elutasítja a társát, azonnal lebukik.. !

A szeretői státusz akkor tud fennmaradni tartósan, ha egymás határait tiszteletben tartjátok. Ha neked ez így nem fér bele, az is oké, de akkor tovább kell lépned. Zsarolással, erőszakkal csak elűzöd magadtól…

2022. júl. 2. 21:33
 32/52 anonim ***** válasza:
100%

30-as Szerintem senki nem kárörvendezik, sőt, a helyzetedre ezt még csak nem is lehet ráhúzni, hiszen nem tudsz az adott helyzettel mit kezdeni, pedig te mentél bele, és nem vezettek félre, legalábbis nem mondtad ezelőtt.

Inkább a felvetésed hibás logikáját szeretnénk megvilágítani. Barátság extrák kapcsolatban kérhetsz kizárólagosságot, ha mindketten függetlenek vagytok, és a másik ebbe beleegyezik. Nyilvánvaló, hogy akkor, ha az egyik fél házas/kapcsolatban van, akkor ilyen fel sem merül, az téves elképzelés, hogy azért, mert valaki nyitott mással szexelni, attól még rossz, vagy nincs szex otthon, sőt a kapcsolat is működhet!

Amin viszont érdemes elgondolkodnod, az, hogy ezt miért érzed problémának! Komoly kapcsolatot akarsz, szereted; ha így van, akkor ezt miért nem előre tisztáztad? A panaszkodáson kívül szoktatok beszélgetni, hogy mi az oka, hogy fiatal nőként nem lép ki valamiből, ami neki kevés/nem jó? Azért annyira nem lehet rossz, ha léptet közös programok, szex miatt..

2022. júl. 2. 21:55
 33/52 anonim ***** válasza:
100%

Az a szomorú igazság, hogy te csak jót teszel a kapcsolatnak. Neked nyávog, lelkizik veled, mert ezt a férjével nem lehet, mert gondolom szarik rá. Így van egy nyugodtabb felesége akivel szexelni is lehet.

Mindegy mit adott be neked a nő, ha lefekszik vele, akkor még nem olyan rossz ott a helyzet.

2022. júl. 2. 21:56
 34/52 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem jogos,te csak második vagy,el kell fogadnod.Én is voltam ilyen helyzetben.
2022. júl. 2. 22:21
 35/52 anonim ***** válasza:
100%
Abba bele kell törődnöd, és igazából alap, hogy nem vagy a férje előtt. A férje az első. Annyira rossz nem lehet a kapcsolatuk, ha szexelnek, te inkább csak színesíted az életét.
2022. júl. 2. 22:35
 36/52 anonim ***** válasza:
100%

Azért jó férjes asszony szeretőnek, mert csak a habot élvezed, a többi apuci dolga. Ahelyett hogy értékelnéd a helyzetedet, még itt siránkozol?!

Ha dugja, hát dugja. Majd ha a tied lesz, akkor meg majd más dugja...

Ilyen ez a szeretős "szakma".

2022. júl. 2. 22:39
 37/52 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,

mi írhatunk, mondhatunk itt akármit. Te minden egyes válaszodban arra utaltál (rejtve, nem leírva, de kiérezhetően), hogy tőlünk akarod hallani a helyeslést, hogy Te jogosan sajátítod ki a nőt. A válaszainkból világos, hogy mi nem így látjuk. Ha ezt nem tudod elfogadni és minket akarsz meggyőzni arról, hogy Neked adjunk igazat, akkor minek írtad ki a kérdést?

2022. júl. 3. 07:24
 38/52 A kérdező kommentje:

36

Ez nálunk nem igazán így van.Majdnem hogy fordítva.Igaz, nem én élem vele a mindennapokat.De én beszélgetek vele, a férj csak alig!

2022. júl. 3. 07:35
 39/52 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem a nő fejében van a zavar. Ezt a felállást nem szokták a nők évekig húzni, hamar beadják a válást. Vagy fiatal még, vagy csak hülye, ez a te szempontodból tök mindegy. Gondolom gyerek nincs.

Téged se értelek, sokan sokért nem adnák, ha némi csevej fejében ingyen kefélhetnének 27 éves nőket. Örülj neki, hogy van ingyen buxa. Ha viszont felhorgadt benned a büszkeség, nincs akadálya, hogy komoly nőt keress, akit nem keneget más. Hajrá.

2022. júl. 3. 07:51
 40/52 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem szàllsz ki?
2022. júl. 3. 14:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!