Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jogosan zavar hogy a férjével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavar hogy a férjével is együtt van?

Figyelt kérdés

Van egy fiatal tanár, 27 éves.Van férje, de ismerkedik mellette titokban.Én egy 10essel idősebb vagyok.Így ismertem meg, sokat beszélgetünk, volt már találkozásunk is, többször is szexeltünk.Kielégítőnek gondolja a kapcsolatunkat, amolyan barátság extrákkal, mert sokat csevegünk online.Másokkal tudtommal jelenleg nem ismerkedik.

Viszont sokszor van hogy lepattint a férje miatt, mert valami programra mennek, vagy szexelnek.Mármint többször volt már példa hogy ezért nem tudtunk beszélgetni az adott napon.Nem féltékeny vagyok vagy ilyesmi, de mégis zavar és valahol elvárnám azt hogy ha velem van és velem tart fenn ilyen kapcsolatot, akkor a férjétől tartsa meg a távolságot és ne szexeljen pl. vele.Nekem legalábbis nem tetszik a gondolat, hogy vele is együtt volt.

Persze sose hoztam ezt fel, meg nem is akarom...de titkon elvárnám ezt tőle mégis.

Jogosan? Vagy nem?

2022. júl. 2. 18:05
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de itt nem ez a helyzet, amit tudtál is. Semmi elvárásod nem lehet. A nem hazudott, nem tagadott le semmit. Vagy elfogadod így a helyzetet vagy lelépsz.
2022. júl. 2. 19:23
 22/52 anonim ***** válasza:
100%

Mikor elkezted a kapcsolatot, tudtad, hogy férjes nő, nem?

Vagy azt hazudta, hogy elhidegültek egymástól?

Magad mondod, hogy nem hazudik.

Akkor mit vársz?

Amíg csak másodhegedűs vagy, a férjé az első szerep, te csak pótkerék vagy és maradsz is.

2022. júl. 2. 19:28
 23/52 anonim ***** válasza:
100%

20/21 A kérdező kommentje:

Sok nő él úgy házasságban úgy, hogy elhidegült a férjétől és nincs köztük semmiféle testi kontakt

Ja,csak nem a te esetedben

2022. júl. 2. 19:30
 24/52 A kérdező kommentje:

23

Valószínű csak azért van mindez,mert még fiatal a nő.Az ilyen teljes elhidegülés vagy kapcsolat megromlás , érzelem elvesztés hosszú évek eredménye vagy következménye.

2022. júl. 2. 19:31
 25/52 anonim ***** válasza:
100%

24

Ja,valószínű.

Meg az is hogy mit mond a nő neked és ebből te mit kajálsz meg.

2022. júl. 2. 19:39
 26/52 A kérdező kommentje:

25

Miért vágna át engem? Semmi oka nincs rá.

2022. júl. 2. 19:47
 27/52 anonim ***** válasza:
100%
Még jó! Hiszen csicska vagy csak🤣🤣🤣
2022. júl. 2. 20:55
 28/52 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű a válasz. Nem veled akar együtt élni.
2022. júl. 2. 21:06
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
Egy szeretőt nem lehet megcsalni.
2022. júl. 2. 21:22
 30/52 A kérdező kommentje:
Egyesek látom nagyon élvezik hogy kárörvendhetnek...biztos nagy öröm ez az életükbe :)
2022. júl. 2. 21:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!