Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavar hogy a férjével is együtt van?
Van egy fiatal tanár, 27 éves.Van férje, de ismerkedik mellette titokban.Én egy 10essel idősebb vagyok.Így ismertem meg, sokat beszélgetünk, volt már találkozásunk is, többször is szexeltünk.Kielégítőnek gondolja a kapcsolatunkat, amolyan barátság extrákkal, mert sokat csevegünk online.Másokkal tudtommal jelenleg nem ismerkedik.
Viszont sokszor van hogy lepattint a férje miatt, mert valami programra mennek, vagy szexelnek.Mármint többször volt már példa hogy ezért nem tudtunk beszélgetni az adott napon.Nem féltékeny vagyok vagy ilyesmi, de mégis zavar és valahol elvárnám azt hogy ha velem van és velem tart fenn ilyen kapcsolatot, akkor a férjétől tartsa meg a távolságot és ne szexeljen pl. vele.Nekem legalábbis nem tetszik a gondolat, hogy vele is együtt volt.
Persze sose hoztam ezt fel, meg nem is akarom...de titkon elvárnám ezt tőle mégis.
Jogosan? Vagy nem?
Mikor elkezted a kapcsolatot, tudtad, hogy férjes nő, nem?
Vagy azt hazudta, hogy elhidegültek egymástól?
Magad mondod, hogy nem hazudik.
Akkor mit vársz?
Amíg csak másodhegedűs vagy, a férjé az első szerep, te csak pótkerék vagy és maradsz is.
20/21 A kérdező kommentje:
Sok nő él úgy házasságban úgy, hogy elhidegült a férjétől és nincs köztük semmiféle testi kontakt
Ja,csak nem a te esetedben
23
Valószínű csak azért van mindez,mert még fiatal a nő.Az ilyen teljes elhidegülés vagy kapcsolat megromlás , érzelem elvesztés hosszú évek eredménye vagy következménye.
24
Ja,valószínű.
Meg az is hogy mit mond a nő neked és ebből te mit kajálsz meg.
25
Miért vágna át engem? Semmi oka nincs rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!