Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavar hogy a férjével is együtt van?
Van egy fiatal tanár, 27 éves.Van férje, de ismerkedik mellette titokban.Én egy 10essel idősebb vagyok.Így ismertem meg, sokat beszélgetünk, volt már találkozásunk is, többször is szexeltünk.Kielégítőnek gondolja a kapcsolatunkat, amolyan barátság extrákkal, mert sokat csevegünk online.Másokkal tudtommal jelenleg nem ismerkedik.
Viszont sokszor van hogy lepattint a férje miatt, mert valami programra mennek, vagy szexelnek.Mármint többször volt már példa hogy ezért nem tudtunk beszélgetni az adott napon.Nem féltékeny vagyok vagy ilyesmi, de mégis zavar és valahol elvárnám azt hogy ha velem van és velem tart fenn ilyen kapcsolatot, akkor a férjétől tartsa meg a távolságot és ne szexeljen pl. vele.Nekem legalábbis nem tetszik a gondolat, hogy vele is együtt volt.
Persze sose hoztam ezt fel, meg nem is akarom...de titkon elvárnám ezt tőle mégis.
Jogosan? Vagy nem?
Pedig milyen könnyű helyzetben vagy,te legalább tudod mikor kúrja meg szopatja a férje az asszonykát,aznap nem találkoztok nehogy bele fuss valamibe..:)
Egyébként meg tudd hol a helyed,kb sehol,de ez ilyen.
8-as!
Nézőpont kérdése hogy ki vagy mi az undorító! A kapcsolat elején mikor elkezdtünk ismerkedni azt mondta nekem a nő hogy intelligens, normális férfit keres, modern felfogással.Az ő szemszögéből ez biztosan nem undorító dolog, egyszerűen csak modern felfogás! Ilyen a mai világ.Mindenki keresi a boldogságot.
Ez a nő azt élvezi, hogy 2 férfi dugja, te és a férje.
Miért tartana távolságot a férjétől?
Te ezt nagyon nem érted.
15
Hát az biztos hogy jobban képbe vagyok mint te :)
Neked fogalmad sincs milyen dolgok vannak a háttérben, mégis úgy gondolod jobban tudod a dolgokat :)
A lelki szemetes ládája vagy akit néha cserébe és nagy szerencsédre meg is dughatsz,ennyi.
Ha neked ez nem jó, lépj ki és fejezd be a picsogást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!