Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meglehet bocsajtani azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerdesekkel teli kérdése:

Meglehet bocsajtani azt, hogy melletted evekig kettos eletet el?

Figyelt kérdés

Ketto eve(t) voltam vele egyutt, mikor kiderult, hogy van egy heteves kapcsolata is

Heti 3-4 napot volt velem, a maradekot a masik novel toltotte, bar szerinte ez nem pont igy volt.

2022. júl. 2. 16:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
18%

Ja és még egy helyesírási hiba, amit elfelejtettem: szöveg, és azt követő kötőjel , . : ? ! ... ) és záró idézőjel írásjel között nem használunk szóközt.

A lényeg, hogy elég sok hibád van, és gáz, hogy még fel sem ismered utólag sem.

2022. júl. 13. 07:44
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen meg lehet, csak nem érdemes. 2 évig átvert téged, 7 évig a másik párját, akit ráadásul anyagilag is lehúzott. Én csak azt nem értem, hogy egyáltalán miért kerül szóba a megbocsátás és folytatás lehetősége.
2022. júl. 13. 13:15
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez kérdés?!

Egyértelmű, hogy nem.

2022. júl. 13. 14:12
 24/33 A kérdező kommentje:

Nyilvan ez a legfontosabb a kerdest illetoen...

De legyen ez a legnagyobb problemad!

(Uhh "De" szocskaval sem kezdunk mondatot, hivjatok Kazinczy hiveit, rossz vagyok)

Tobbieknek koszonom a valaszokat, elgondolkoztam rajta, hogy ez megbocsajthato dolog e, mivel rettento mod kotodtem hozza, elso szerelmem volt, de tudom, hogy ezen gondolkoznom sem kellene, tovabb kell lepnem.

2022. júl. 13. 19:28
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Magadat teszed tönkre, ha visszaengeded.
2022. júl. 13. 22:03
 26/33 anonim ***** válasza:
17%

"(Uhh "De" szocskaval sem kezdunk mondatot, hivjatok Kazinczy hiveit, rossz vagyok)"

Tévedés! De, hát, és még néhány szóra szokták mondani, hogy nem kezdünk velük mondatot, legalábbis még a tanárok is előszeretettel tanítják ezt,

de nyelvészek ezt "nyelvi babonának" (azon belül mondattani babonának) nevezik, és azt mondják, hogy lehet ezekkel a szavakkal is mondatot kezdeni.

Kicsit más hangulatot is kelt:

Hát igen, én is elbuktam. - Igen, én is elbuktam.

De(!) hogy ne a levegőbe beszéljek, idézek néhány példát:

Veres Péter:

"De alighogy kiviszem az ételt a barakk elé hűteni - ott is úgy szoktuk, mint itt, hogy a vízbe nyomjuk a bogrács fenekét - ha van víz -, mert drága az idő, meg éhes az ember, én meg nem szeretek vizet önteni a főtt ételbe, hát hallom, hogy odabenn nagy zaj, káromkodás van" (Pályamunkások).

Petőfi:

De, íme végsőt lobban a mécs,

Kialszik bágyadt élete,

S kívül az éj mindegyre oszlik,

Mint a tovább-tovább adott titok,

S a hajnal, a vidám kertészleány

Rózsákat szór a ház kis ablakára

S rideg falára a szobának,

S a fölkelő nap legelső sugára

Az alvó férfi homlokára száll,

Miként egy arany koszorú, miként egy

Fényes meleg csók isten ajakárul!

(Az apostol)

Arany János:

"De vajon ki zörget? Nézz ki, fiam Sára"

"De mikor aztán a vacsorának vége"

(Családi kör)

Szabó Dezső: De azért mégsem felelt vissza az anyjának (Csodálatos élet)

Erről egyébként Szepesy Gyula írt, amit Szathmári István és Kovalovszky Miklós lektorált.

Szóval tényleg lehet hívni Kazinczy híveit, mert nagy szükség lenne rájuk.

Szóval remélhetőleg ma ismét tanultál valamit.

2022. júl. 14. 08:32
 27/33 A kérdező kommentje:

2mondatot irtal sajat kutfobol, megis megjelent a szoismetles nyelvtan naci, ez sem tul "Kazincys"

/Sok frusztraciod lehet!/

2022. júl. 14. 21:22
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem nyelvtani oldal, hanem Felnőtt párkapcsolatok oldala.

Megbocsáthatsz, de van értelme? Szakíts.

2022. júl. 14. 21:46
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

Igen, azt tesztnek tettem bele. Tudtam, hogy megírod, ha feltűnik, így látom, hogy talán nem vagy annyira menthetetlen. Bár egy kb. harmadik osztályban tanított fogalmazási szabály ismerete egy rakás helyesírási hibával, és tévhittel szemben... Azért szurkolok.

Ebben a hozzászólásomban valóban sok idézet volt, viszont plagizálással nem vádolhatsz. Csupán azért idéztem ennyit, hogy alátámasszam az állításomat. Szememre ezt akkor vethetted volna, ha idegen tollakkal ékeskedtem volna.

Az utolsó mondatoddal nincs mit kezdenem, az a saját kivetítésed.

2022. júl. 14. 23:23
 30/33 A kérdező kommentje:
Ugyanmaaaar, eleg lesz beloled.
2022. júl. 15. 06:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!