Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meglehet bocsajtani azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerdesekkel teli kérdése:

Meglehet bocsajtani azt, hogy melletted evekig kettos eletet el?

Figyelt kérdés

Ketto eve(t) voltam vele egyutt, mikor kiderult, hogy van egy heteves kapcsolata is

Heti 3-4 napot volt velem, a maradekot a masik novel toltotte, bar szerinte ez nem pont igy volt.

2022. júl. 2. 16:14
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Egyebkent is feltekeny tipus vagyok, igy ebbol adodoan sok vitank volt, de ez, hogy 7eves kapcsolata van egy 40feletti novel..azt soha nem gondoltam volna..
2022. júl. 4. 09:28
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Megbocsátani meglehet a saját nyugalmad miatt, megbízni ezek után biztos nem tudnék, így nem akarnék kapcsolatot.
2022. júl. 6. 06:06
 13/33 anonim ***** válasza:
86%

Én is lezárnám ezt a kapcsolatot.

Egyébként lehet, hogy összefognék az asszonnyal, és feljelenteném csalásért, ill. polgári pert is akasztanék a nyakába, ahol kártérítést és sérelmi díjat is követelnénk.

Elképzelhetőnek tartom, hogy lenne esélyetek.

373. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el.

(2) A büntetés vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztés, ha

a) a csalás kisebb kárt okoz, vagy

Ha anyagiak is felmerültek, és tévedésbe ejtett benneteket, mert az anyagi hasznot úgy kapta, hogy elhitette veletek, hogy hűséges, kizárólagos kapcslatban vagytok... De itt a kárt konkrétan bizonyítani kell, pl. milyen ajándékokat kapott, mennyi volt az értéke, rezsi...

Sérelmi díj meg egyéb miatt is simán indítható polgári per. Én beszélnék egy ügyvéddel.

2022. júl. 6. 06:55
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Bocsáss meg, és azonnal zárd le a kapcsolatot!

Ennyi, ne alázd meg te is magad, ő már elég rendesen megtette ezt!

2022. júl. 6. 14:21
 15/33 anonim ***** válasza:
70%

Ahogy a #14-es írta!

A másik meg hogy tanulj egy kis helyesírást, mert elég rossz.

2022. júl. 6. 17:16
 16/33 A kérdező kommentje:

Mi a baj a helyesirasommal

(az ekezetek hianyan kivul), min kellene javitanom ?

2022. júl. 7. 00:00
 17/33 anonim ***** válasza:
58%

Igekötőt a hozzárendelt igével kötjük csak egybe:

"Meglehet bocsajtani" - hibás. Megbocsájtani - helyes, meg lehet bocsájtani szintén helyes.

2022. júl. 8. 08:41
 18/33 A kérdező kommentje:

Ennyi?

azert koszonom

2022. júl. 8. 15:43
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen.

Amúgy az egyik mondat végéről egy írásjel is hiányzik.

Az is hibás, hogy 7éves, helyesen hétéves.

40feletti sem helyes: 40 év feletti (szám és szöveg közé kell a szóköz.

".." írásjel nincs; ami van: . ; : ...

Írásjel és szöveg közé mindig szóköz kell, kivéve a nyitó zárójel, vagy idézőjel stb. esetén.

2022. júl. 10. 10:25
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi helyes jótanács esetén miért írtad ki ismét? Annyira szereted még ezek után is? Én is azt tanácsolom, hogy szakíts.
2022. júl. 13. 07:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!