Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csak a gyenge jellemű emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a gyenge jellemű emberek lesznek szeretők vagy bárki, ha a körülmények úgy hozzák?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen ma már a társadalom nem ítéli el annyira a házasságon kívüli kapcsolatot, mint régen. Ennek következtében már nem is akkora bélyeg, ha valakiről kiderül, hogy szeretői kapcsolatot tart fent. Ennek ellenére sokan helytelenítik az ilyesfajta affért és azt mondják inkább válni kéne, nem félrejárni, de a gyerekek, anyagiak, stb miatt ez sokszor nem olyan könnyű.

Viszont szeretőnek lenni nem olyan, mintha kicsit talonban tartanák az embert? Jó, ha csak szexet akar valaki, akkor gyakorlatilag mindegy, de amúgy sosem lesz egy teljes értékű kapcsolat. Ha belemegy valaki egy ilyenbe, nem gyengül folyamatosan a jelleme, ami tartást adhatna neki és a gyermekei előtt is emelet fővel tudna példát mutatni? Vagy ez tökre nem számít?

2022. jún. 20. 15:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam szerető is,miután elváltam,tehát házassagban is éltem.(A férjemet nem csaltam meg.)Mindkettőnek van hátránya,de szerintem szeretőnek lenni jobb.Megalázó?Miért?Szerintem sokkal megalázóbb olyannak mosni otthon a szennyesét,aki nem szeret,átver,megcsal stb.A szeretői lét egyetlen hátránya,hogy az a kéthetente egy alkalom, amit tudtunk találkozni,azért elég kevés.De még mindig jobb, mint egész nap kerülgetni valakit a lakásban, akivel már csak megszokásból vagy együtt,meg a horkolásától nem tudsz aludni,a szex olyan unalmas és gépies,hogy már a hátad közepére se kívánod.Persze,aki boldog házasságban él, attól elnézést,de ez utóbbi-mint a statisztika is mutatja-jóval ritkább sajnos, mint egy "szerelmi háromszög."
2022. jún. 25. 17:40
 22/26 anonim ***** válasza:
82%

Én voltam szerető és vagyok is jelenleg. A múltban 3 évig tartott, akkor még nagyon fiatal voltam. Életem legjobb szexuális együttlétei, legmélyebb beszélgetései, legizgalmasabb kalandjai hozzá köthetők. Nem bántam meg! Annak ellenére sem, hogy a szeretők élete igen nehéz! Lemondás, hiány, alkalmazkodás, mély lelki fájdalom…

A mostani kapcsolatom a férjem félrelépése és a megalázásom után keletkezett. Az alapja megvolt, mert nagyon szerettem azt a férfit már korábban is, de tekintettel a 17 éve tartó házasságomra, visszafojtottam az érzéseimet….:( aztán egyszer csak eltört a mécses, és kifakadtam… a szeretőm kezdeményezett:)

Most is mély, tartalmas beszélgetések, lopott intim pillanatok és mély hiány, amikor nem vagyok mellette…

2022. jún. 25. 20:36
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Gyenge jellemű ember?

Mert meg meri valósítani az álmait, és ki mer bújni egy "tulajdonosi" terror alól?!

Vicces megközelítés.

2022. jún. 26. 09:18
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
23: igazad van, hosszú évek után már "tulajdonosi" terror van. Tegnap próbáltam párommal megbeszélni, hogy már nincs semmi közös bennünk, nem figyelünk egymásra, csak a gépies mókuskerék, esetleg próbáljuk meg szüneteltetni, külön költözni, hát jött rögtön az áldozati póz. Sokat dolgozik, de csak miattunk, csak nekünk akar jót.
2022. jún. 26. 10:12
 25/26 anonim ***** válasza:
41%

Soha nem hittem volna, hogy ilyen helyzetbe fogok kerülni. Szeretőm van.

Addig ne ítélj el senkit, míg nem tudod mit miért tesz, mi van a háttérben.

Most már én is tudom. Nem tartom magam gyenge jellemű embernek, és nem fogom ecsetelni miért kerültem ilyen helyzetbe. A szeretőmtől megkapom mindazt a kedvességet, gyengédséget, amit idehaza nem kapok meg. Hogy miért nem válok el, nos ennek is meg van az oka.

Lehet lepontozni, lehet itélkezni, de majd csak akkor, ha te is át mész azon amin én a 30 év alatt.

2022. jún. 26. 20:37
 26/26 anonim ***** válasza:
61%
25: sajnos ez addig jó, míg ki nem józanodik az ember... jártam a te cipődben, a szerelem elveszi a józan ítélőképességet. én nem ítéllek el, igaz nem 30 csak 20 éve, de ez is sok. ahhoz is sok hogy szépen véget lehessen vetni neki, ez csak csúnyán lehetne. A szeretőzés se jó. Nincs jó megoldás. A pároddal már úgyse lesz ugyanolyan, mint egy új szerelem. De ki se lehet dobni ennyi évet az ablakon. Talán ha mindkét fél ugyanakkor, ugyanazt gondolná. Hogy maradjunk barátok, legyünk külön. De ez sosincs így. Aztán ha csak az egyik talál magának újat, az is szar. Ha a szeretőből lesz az új... hazudtál a réginek, megérdemli-e... Én nem tenném újra meg, most legalábbis ezt mondom. De a szívem máshol jár, nem a páromnál. De ahol jár, abból úgyse lesz semmi. Akkor meg maradhatok egyedül. Annál már az is jobb, ha a 20 évet nem dobom ki.
2022. jún. 27. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!