Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hűtlenség, több éves viszony körülményei számítanak valamit egy házasságban megbocsátást tekintve? Vagy menthetetlen a házasságom?
Kamu emberrel élsz kamu házasságban.
Ezt vagy elfogadod es ezentul már megvilágosodtál, hogy nem cukormáz álomban élsz, vagy kilépsz egyszeruen.
Ha ezt elfogadod azzal áldásod adod a többi félredugásra.
Aki szeret nem dug félre, nemhogy évekig...
A megbocsátás csak rajtad áll, rengeteg hőzöngő rúgd ki komment jön majd, ez több 10 év házasságban bonyolultabb.
Megbocsátani könnyű, az a kérdés, hogy el tudod -e felejteni, mert az sokkal nehezebb. A szeret/nem szeret is ugyanekkora lutri, mert visszahozni már semmit nem lehet, a sárból kellene kertet építeni, és erre csak ketten képesek. Ha csak az egyiktek nem elkötelezett, akkor ugyanide kerültök.
Engem nem érdekelne hogy 1x csalt meg vagy 100x. Azonnal különköltözés és válás.
Sajnos csaltak már meg, tudom miről beszélek és zéró tolerancia elv szerint cselekszem.
Köszönöm az eddigi kommenteket! Esetleg olyan is van itt, aki ténylegesen átélt ilyet?
Nem vagyok kíváncsi "Ha bosszút akarsz állni, írj!" tartalmú privát üzenetekre, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!