Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a gyenge jellemű emberek lesznek szeretők vagy bárki, ha a körülmények úgy hozzák?
Tulajdonképpen ma már a társadalom nem ítéli el annyira a házasságon kívüli kapcsolatot, mint régen. Ennek következtében már nem is akkora bélyeg, ha valakiről kiderül, hogy szeretői kapcsolatot tart fent. Ennek ellenére sokan helytelenítik az ilyesfajta affért és azt mondják inkább válni kéne, nem félrejárni, de a gyerekek, anyagiak, stb miatt ez sokszor nem olyan könnyű.
Viszont szeretőnek lenni nem olyan, mintha kicsit talonban tartanák az embert? Jó, ha csak szexet akar valaki, akkor gyakorlatilag mindegy, de amúgy sosem lesz egy teljes értékű kapcsolat. Ha belemegy valaki egy ilyenbe, nem gyengül folyamatosan a jelleme, ami tartást adhatna neki és a gyermekei előtt is emelet fővel tudna példát mutatni? Vagy ez tökre nem számít?
Aki szerető az végül is kapva kap az alkalmon. Ha úgy is egyedül van, nincs szex sem, akkor az neki teljesen jó.
A házas illetve kapcsolatban lévő fél belemegy az nagyobb hibát követ el.
Ha annyira rossz, hogy megcsalja a másikat, akkor ki lehet lépni...de ez nagyon ritka.
Én voltam szerető. Persze én szerelmes is lettem és a másik fél is, így el is vált és azóta együtt vagyunk.
Akkor nagyon zavart a másik jelenléte, amikor ő volt vele. Annyira nem sajnáltam akkor a férjet,de azóta azért elgondolkoztam ezen és kicsit sajnálom is, hogy így át lett verve...
Hosszú ideig nem lettem volna szerető, max ha tényleg csak a testieket hajtanám és mindegy volna kivel mit csinál azon kívül
"nem biztosak az újban sem. "
Nem kell biztosnak lenni
Aki nem mer az nem nyer
Meg kapcsolatfuggonek sem kell lenni
#16 csak aki már házasodott 1x,az jobban meggondolja. Nem feltétlen másban nem bízik, hanem saját magában.
Nem kell kapcsolatfüggőség persze, de alapvetően az ember, ill. azok többsége társas lény. (Jómagam elvagyok a magányban, mert intro vagyok, de egy idő után tud frusztrálni. Ugyanúgy ahogy a társ is tud idegesítő lenni, egy idő után :D )
Voltam és vagyok is szerető - és reményeim szerint leszek is!
Semmi megalázó nincs benne; annyit hasznosítok belőle, amennyi nekem jól esik!
El lehet ítélni - csak nem érdekel.
Az a helyzet, hogy az itteni erkölcs-csőszök papolásai kontra-produktívak: a mai világ nem az önmegtartóztatásról szól!
Szinte mindenkinek volt, vagy van szeretője - csak a párja nem tud róla!!! (tisztelet a még kevés kivételnek, a valóban nyitott házasságoknak!)
Ez a valóság - sokak fognak lepontozni, meg kioktatni, leqrvázni - de ez a lényegen és a valóságon cseppet sem fog változtatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!