Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csak a gyenge jellemű emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a gyenge jellemű emberek lesznek szeretők vagy bárki, ha a körülmények úgy hozzák?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen ma már a társadalom nem ítéli el annyira a házasságon kívüli kapcsolatot, mint régen. Ennek következtében már nem is akkora bélyeg, ha valakiről kiderül, hogy szeretői kapcsolatot tart fent. Ennek ellenére sokan helytelenítik az ilyesfajta affért és azt mondják inkább válni kéne, nem félrejárni, de a gyerekek, anyagiak, stb miatt ez sokszor nem olyan könnyű.

Viszont szeretőnek lenni nem olyan, mintha kicsit talonban tartanák az embert? Jó, ha csak szexet akar valaki, akkor gyakorlatilag mindegy, de amúgy sosem lesz egy teljes értékű kapcsolat. Ha belemegy valaki egy ilyenbe, nem gyengül folyamatosan a jelleme, ami tartást adhatna neki és a gyermekei előtt is emelet fővel tudna példát mutatni? Vagy ez tökre nem számít?

2022. jún. 20. 15:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
2%
Te mi a fenéről hablatyolsz amúgy? Hogyne lenne már akkora bélyeg szeretőt tartani én ezt nem is értem attól hogy sok pár nincs összeházasodva többek között azért mert nincs rá megteremtve olyan gazdaság hogy azt fiatalkemt megtehessék, akkor már rögtön nem olyan gáz szeretőt tartani?😅 Mondhat bárki bármit attól még ugyanolyan gerinctelen ség félre lépni. Igen egy baromira gyenge jelleme utal az hogy ha valaki szeretőt tart és akkor az is,ha valaki szerető.. az előbbi egy döntésképtelen tiszteletlen barom az utóbbi pedig még annyira se becsüli, mint amennyire a harmadik féllel szemben tiszteletlen.
2022. jún. 20. 22:44
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Az életben egy valami biztos a változás. Hiba valakire rahuzni, hogy ilyen vagy olyan. Ha valaki szereto lesz az tényleg nem egy jellemre vall. Viszont elofordul, hogy éppen az atelt megalazottsag miatt változik az illető. Hogy megtapasztalja milyen mindig csak 2.-nak lenni , mindig csak titokban és pont ennek hatására lesz olyan, hogy soha többet. Tehát erősödik a jelleme.
2022. jún. 21. 02:55
 13/26 anonim ***** válasza:
94%

Aki szerető az végül is kapva kap az alkalmon. Ha úgy is egyedül van, nincs szex sem, akkor az neki teljesen jó.

A házas illetve kapcsolatban lévő fél belemegy az nagyobb hibát követ el.

Ha annyira rossz, hogy megcsalja a másikat, akkor ki lehet lépni...de ez nagyon ritka.

2022. jún. 21. 06:07
 14/26 anonim ***** válasza:
82%

Én voltam szerető. Persze én szerelmes is lettem és a másik fél is, így el is vált és azóta együtt vagyunk.

Akkor nagyon zavart a másik jelenléte, amikor ő volt vele. Annyira nem sajnáltam akkor a férjet,de azóta azért elgondolkoztam ezen és kicsit sajnálom is, hogy így át lett verve...

Hosszú ideig nem lettem volna szerető, max ha tényleg csak a testieket hajtanám és mindegy volna kivel mit csinál azon kívül

2022. jún. 21. 18:03
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként amúgy azért van az, hogy sokan inkább tartanak szeretőt és maradnak egy régi kapcsolatban mert nem biztosak az újban sem. Lehet vele is X ideig lennének el, ha minden nap együtt kellene élniük. Így meg van egy társuk akivel jól lehet menedzselni az életet, legyen csak egy bevásárlás megszervezése, napi egyéb teendők beosztása stb. Nem egy alkoholista, agresszív, vagy hisztis állat. Viszont valamiért a szex már unalmas. Nem kívánja az egyik fél, vagy csak egymást. A szerető meg megad mindent az ágyban, viszont teljesen más az életvitele, temperamentuma stb. Ha vele kéne együttélni, akkor lehet ugyanúgy kikészülne az ember. Sőt, lehet több és gyakoribb lenne a szex, nem lenne benne az a "vadászati ösztön", levadászott préda érzés, a bújdosás, a tiltott gyümölcs érzés és akkor maga a szex is unalmassá válna egy idő után. Mellette - ahogy írtam is - maga a jelleme is teljesen "idegen" lenne.
2022. jún. 21. 18:12
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

"nem biztosak az újban sem. "

Nem kell biztosnak lenni

Aki nem mer az nem nyer

Meg kapcsolatfuggonek sem kell lenni

2022. jún. 21. 18:19
 17/26 anonim ***** válasza:
80%

#16 csak aki már házasodott 1x,az jobban meggondolja. Nem feltétlen másban nem bízik, hanem saját magában.

Nem kell kapcsolatfüggőség persze, de alapvetően az ember, ill. azok többsége társas lény. (Jómagam elvagyok a magányban, mert intro vagyok, de egy idő után tud frusztrálni. Ugyanúgy ahogy a társ is tud idegesítő lenni, egy idő után :D )

2022. jún. 21. 18:32
 18/26 anonim ***** válasza:
79%
Én azt mondom egy szerető mindig jól jön! Helyre tud tenni egy szr házasságot. Amióta szeretőt tartok azóta pont nem érdekel mint mond az asszony otthon.
2022. jún. 23. 05:25
 19/26 anonim ***** válasza:
76%
18: nekem is volt, rövid ideig. (4 alkalom) nem vsgy belé szerelmes? Nem rossz hogy hazudsz annak akivel vagy? Én pl amikor bennevoltam akkor nem érdekelt a férjem de utólag baromi lelkifurdalás gyötört. Arról nem beszélve hogy a szeretőm is megszenvedte a szakítást, mivel egymásba szerettünk. Szóval míg bennevsgy talán jó de készülj fel hogy így vagy úgy de meglesz a böjtje.... :(
2022. jún. 23. 07:07
 20/26 anonim ***** válasza:
62%

Voltam és vagyok is szerető - és reményeim szerint leszek is!

Semmi megalázó nincs benne; annyit hasznosítok belőle, amennyi nekem jól esik!

El lehet ítélni - csak nem érdekel.

Az a helyzet, hogy az itteni erkölcs-csőszök papolásai kontra-produktívak: a mai világ nem az önmegtartóztatásról szól!

Szinte mindenkinek volt, vagy van szeretője - csak a párja nem tud róla!!! (tisztelet a még kevés kivételnek, a valóban nyitott házasságoknak!)

Ez a valóság - sokak fognak lepontozni, meg kioktatni, leqrvázni - de ez a lényegen és a valóságon cseppet sem fog változtatni!

2022. jún. 23. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!